reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Witam się po weekendzie!
Jak zwykle Was podczytuje, ale odpisać nie mam czasu, jak wszyscy w domu, to się dezorganizuję .
U nas ok, chociaż jestem trochę przeziębiona, gardło mi głównie dokucza. Ale dziś już lepiej.
Mały ma mieć jutro pierwsze szczepienie, mam nadzieję, ze wszystko będzie ok.
Tabasia - kiedy lecisz?
Doli - nam ortopeda mówił, że wszystkie nosidełka dla takich maluchów są do bani...

wczoraj roczny synek mojej siostry ciotecznej wypadł z roweru razem z fotelikiem! Na szczęście skonczyło sie tylko na zadrapaniach, ale nie chcę myśleć, co przeżywali rodzice...
Dobra, spadam, bo Mały marudzi, trzeba sobie pogadać :-)

reklama
Anniaa dzięki
Nam Ren krem z aventu pomógł faktycznie ale w sobotę moi chłopcy spacerowali z małą i nie osłonili przed słońcem . Jak to zobaczyłam myślami , że zemdleje . Cały policzek od słońca znowu okropny . W domu szybko nałożyłam krochmal ( woda z mąka ziemniaczana ) i tak na zmianę z tym kremem dzis znowu jest super. Czyli u małej zachodzi jakaś reakcja cos jem plus słonce . Dlatego tylko twarz i dekolt .

Matik no u nas też tylko buzia i dekold teraz. Teraz wasz krem wypróbuję bo szpitalna próbka nam się właśnie kończy.

Mały śpi a właściwie spał bo się już kręci, no wzioł smoka. Straszne ssadło mu się ostatnio włączyło. Od 2 dni praktycznie wisi na mnie.

Doli a z tydzień temu też sobie tak produkcje rozkręcił że nie dał rady z 1 zjeść a potem z dnia na dzień jak się dosiedł to cyce jakby puste flaki się zrobiły teraz już trochę więcej mają znowu.

Któraś pisała że jej dziecko się hipnotyzuje brązowym mój też - brązowa poduszka była de best i jeszcze czerwona lampka nocna na białym tle szafy, no hipnoza totalna :-D
Rany strona mi się zawiesiła jak emotikon chciałam postawić.

Lecę oprasuję zanim mały się obudzi.

Doli masakra z tym facetem... Dla dorosłych taki widok straszny a co by dla dziecka było... Właśnie wczoraj widziałam gdzieś artykuł o jakims wypadku rodziny autem ale to nie w Polsce gdzie ojciec zginął, a policjant odwracal uwagę małej córeczki która jedyna bez szwanku wyszła z wypadku żeby tylko nie widziała ojca który zginąl...

Matik mi polozna mowila ze przy skazie to ta reakcja nasila się właśnie pod wpływen słońca, albo dotyku skóry do czegoś

A ja ostatnio trochę truskawek zjadlam i jednak nie dla mnie bo mala policzki wysypane...

Moja wczoraj się o 12. W nocy zbudzila, dziś o 3. kurcze mam nadzieję ze to chwilowe, tak ladnie spala w nocy... Ale za to rano o 7. Zjadła odłożyłam ja i żeśmy do 10. Spały jeszcze :D

Tabasia spokojnej podróży :)

Dobry :)

Babydust no tak to juz jest z tymi ciuszkami i złą pogodą :( znam ten ból ..

Aylin mam nadzieje ze wyniki beda dobre ...
Oddział porodowy elegancki :)

Tabasia udanej podróży :)

Duzo dziewczyn nie ma od dłuższego czasu :(
Myla, Joanna , Scharmota ... I ??? Kogo jeszcze ... Mam nadzieje ze u nich wszystko ok ...

Ja bylam dzis u lekarza w sprawie pobranej krwi po kleszczu i okazało sie ze juz wczesniej mialam kontakt z borelioza ...

Po tym kleszczu mam przyjść 15.7 na drugie pobranie krwi ... No koment [emoji15]

reklama
o masz Karina :( to znaczy ze masz jakies przeciwciala czy co ?

moj malz byl na antybiotyku jeszcze po tym ugryzieniu przez kota i kleszcz mu tez wlazl i nie wiem czy ten antybiotyk to dobrze ze mial czy gorzej bo oslabil organizm :/

Do góry