reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Tabasia dla pocieszenia powiem ci ze jak do Dani wyjezdzalismy to pojechalam najpierw sama - sprawdzic warunki a po tygodniu dojezdzal moj maz z dziecmi i wlasnie on mial 2 dzieci wozek i fotelik do auta + 2 bagaze podreczne na szczescie bez bagazu do nadania bo utknal w korku na lotnisko i LEDWO zdazyl serio :/ na ostatnie 5 min wpadl na bramki
a zeby bylo mu weselej z lotniska mial odebrac go moj brat i .............. spoznil sie 2 godziny bo w korku utknal :-D:-D wyobrazcie sobie 2 malych znudzonych dzieci na lotnisku
ale dal rade :-D

Wow jak ta porodowka pieknie wyglada teraz :-D

hej dziewczyny
Na razie na szybko, ale nie ma to jak ambicja poodpisuję bo udało mi się doczytać.

Aylin ful wypas :szok: oddział.

Matik nam na takie na policzkach najlepiej pomaga krem z mustelli do przewijaia ten 1-2-3 w szpitalu nam dali na zmiany pokrzywkowe na ciałko - wyglądały tak samo ( teraz na buzi nam się tylko robią na tułowiu już bardzo rzadko)

Lecę bo starszaka odwozimy do szkoły.

hej

wyprawiłam młodego do p-kola!! :-D:-D posłuchałam matki iubrałam mu kurtke a jest dosłownie skwar ..nigdy wiecej jej rad typu dziecko zmarznie bo jest rano zimno... rano.. tylko jest różnica między 6 a prawie 8...

zaraz zabieram się za sprzatanie...
do tego cały balkon mam w styropianie :no:...
jeszcze zakupy dziś...ahhhhhhhhhh:-D

a wczoraj wysłałam do empiku 300 zdjęc do wywołania ( rok 2008 dopiero ;D ale pomału się odgrzebuje, i 1 rok życia starszego w skrócie itp. )
muszę albumy kupić.. :tak:

dziewczyny ja już nie wiem co z tym nosidłem. muszę chyba kupic bo na plaże wózkiem nie chce wjeżdżac- zaraz piasek w łożyska kółek wejdzie i będzie mi zgrzytał...
nie wiem jakie nosidło - chusta odpada a nie chce wydawać 300 zł na dwa mc używania :eek:
help me!!

wczoraj zaczełam cwiczyć..omg..to co robiłam na luzie to teraz dramat :/ nie mogłam prostych ćwiczeń z abs-a zrobić..no ale nie poddaje sie

Tabasia dasz radę, musisz przeciez!!!!!!!! wezmiesz te wózki na kolkach walniesz bagaż a od biedy może weż kogoś do pomocy ? ;/ koleżanka, znajoma?!

własnie brat mi dzwonił, że jechali z małym do p-kola i autobus gościa przejechał :szok: nie ten co nim jechali ale dosłownie jechał przed nimi -on wyjątkowo przesiadł się z małym na tramwaj bo tak to by młody widział wszystko, cała ulica we krwi :szok:

Doli, a kiedy jedziecie? Z tego co się dokształcalam przed kupnem chusty, nie zaleca się noszenia dzieci, które jeszcze nie siedzą w nosidelkach, bo żadne nie jest w stanie zapewnić naturalnego ułożenia kręgosłupa na żabę. Może i się wymadrzam, ale ja bym chyba nie ryzykowala...

Masakra z tym kolesiem...I to doslowna :-/ dobrze, że brat się przesiadl.

Tabasia, dziś lecisz?

reklama
Do góry