reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

A ja nie wiem ile moja ma wzrostu bo mi w przychodni nie zmierzyli :/

Pat,
a to wzmożone napięcie czym się u Wojtusia przejawia?

marela,
idealna, ale za droga... Chyba, że becikowe w końcu załatwię ;)

milia,
a którą dokładnie masz?

Ostatnia edycja:
reklama
Doli a ja myślałam że to na słono na szynke mi tam wyglądało hahaha.

Natasza super że pojedzecie nad morze.

Olusia biedny Mikołaj sie namęczy.

Anulka ale duża już, a ile ma bo nie widze suwczków?

PAt to Wojtuś też dzielny.

Lekarz powiedział że moge myć wodą nie gotowaną buzke przy kąpieli bo pytałam.

Asia, lekarka to stwierdziła po tym że mały jest taki sztywny i ciężko nim manipulować i jak złapał ją za palce to mocno dźwigał się do góry. Jak leży na plecach to rzadko kiedy leży prosto tylko najczęściej ma podkurczone rączki i nóżki a z tułowia robi C i niemalże ciągle ma zaciśnięte pięści. Ale i takich maluchow łatwo koryguje się wcześniej wykryte wady a czasem nawet problemy z napięciem mięśniowym znikają same :)

tylko króciutko napiszę, przepraszam, ze nie wszystkim.
Olusia - ja tam ostatnio inwestuję w groupony na prezenty, jakies masaże, manicure/pedicure, czy restauracje.
natasza - zazdroszcze Sianożęt!!! tam jest cudnie, mam nadzieję, ze w przyszłym roku znowu pojedziemy. a gdzie ta kwaterka?
Właśnie maż podjechał nowozakupionym autem:-)
dobranoc!

Milia ważne zebys wiedziala jak robić, nie przejmuj się tym czasem, a wprawy napewno szybko nabierzesz ;)

Doli moja mm jeszcze na oczy nie widziala :) oprócz pierwszej nocy po urodzeniu, i narazie póki mam pokarm i chce karmic to nie chce dawać sztucznego. Moja na ogół tak nie ma żeby zaraz głodna ostatnie dni tylko jej się taki większy apetyt zdarza
Mmm pewnie smaczne drozdzowki
Z tymi rozmiarami u mnie tak samo, jak mala mierzylam to mi 60 wyszło ostatnio

Margo moja ostatnio też mało w dzień spi, drzemki ma ale krótkie, już lepiej spi bś spacerze ale jak pogoda do d... To przecież nie będę z nią lazic

Asia ja nie pomogę bo narazie sama nie mam żadnej maty

Olusia to zależy co lubi, jaki wiek, czy woli rzeczy przydatne czy coś z takich gadżetów/pamiątek
No to się nanosisz małego, oby mu przeszły te bóle

Kuklaki, Anulka ladnie wyrosły te wasze dzieciaczki :)

Natasza a co z tym czytaniem, czemu takie ważne to ?

Aga szczerze to nie zagłębiłam jeszcze tematu czemu to takie ważne :) niby są ciągle akcje" poczytaj mi mamo,poczytaj mi tato" ale myślałam że to dla ciut większych dzieci..ale mi to nie przeszkadza:) na dobranoc dziś mu przeczytałam bajeczkę i ok :)

Sądzę, że chodzi o to by do dziecka dużo mówić :) My ciągle do Małej mówimy, śpiewamy, gugamy jak trzeba :) Córa to bardzo lubi i sama próbuje coś powiedzieć :p

Z tego wszystkiego nie napisalam ze bylam wczoraj na bilansie.
Wazymy 5.5kg i 59cm. Czyli niecale 3kg i 10cm do przodu :)
Troche pielegniarke zaniepokoilo ze glowki nie dzwiga i jak ja posadzila to ta glowa tez leciala :/ ale pozniej troszke jej sie udalo to powiedziala zeby na razie obserwowac bo ona ma dopiero 11 tyg.
Bede w pl to to sprawdze.
Sorry ze tylko o sobie dzis. Nerwy puscily w koncu to ide spac. Jutro zakonczenie roku w przedszkolu i fryzjer.
A katar na szczescie nie uciazliwy.

reklama
kurcze napisalam wczoraj posta i mi jakis error wyskoczyl :/ a potem padlam spac i nie zdazylam napisac go ponownie
a teraz po karmieniu nie moglam zasnac i tak o na forum wyladowalam :/// ale nie pamietam co kmu wtedy napisalam :(

Doli to bajkę mu fajna włącz :)
Widze , że to jednak dobrze ., że moi chłopcy maja 13 lat . Ja mała karmieni mowie Hubek pozamiataj, luka prawnie wstaw ha ha biedactwa . Ale to dopiero teraz bo już koniec szkoły :) uf
Matik ja mam podobnie :) baaardzo doceniam ze dzieci starsze sa bezobslugowe praktycznie :)
i jeszcze pomoga :)

dzieciaczki wszystkie pieknie rosna :) takie duze juz :/ czas za szybko leci zdecydowanie :/

My w Uniejowie sie byczymy :) w sumie bardzo fajna miejscowosc po drodze zwiedzamy troche Polski :) dzieciaki z basenow zadowolone :) Lacznie z Basia bo ja tez do wody wsadzilismy :) mam nadzieje ze tylko nie pochorujemy sie bo jednak pogoda nie jest idealna :( no ale hartowac sie trzeba co nie ;) Basia prawie ciagle w wozku albo w foteliku jak jezdzimy wiec spi baaardzo duzo :) ale i w hotelu tez ladnie zasypiala wiec ciesze sie ze jej obojatnie gdzie spi bo nastepne 2 miesiace bedzie miala ciagle zmiany pobytu ;)

Do góry