reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Haha Natasza, to widzę że Adaś kocha babcię :-D

Dziewczyny jeśli dzieciaczki dużo zaciskaja piąstki to starajcie się je delikatnie otwierać i masować wnętrze dłoni.

reklama
natasza hahahahahahhahahahahahaaah leżeeeeeeeeeee:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

u nas radio prawie 24/7 wiec jeden i drugi obeznany, żebyście widziały jak starszy śpiewa nieraz jakaś jenifer lopez albo coś hahaahhaahahhaahhahaahahahahahahhaah

młody chyba mi uśnie..zrobił taką kupe, że sie upłakal przed nią z 40 min..tak to jak jak sie zjadło jabłka pieczone i wypiłam szklanke soku jabłkowego ;/ ehhhhhhh.....

[FONT=Arial, sans-serif]Hej Dziewczyny![/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Ale pogoda, 16 stopni u nas![/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Nasze nowe jedenastoletnie auto to chevrolet rezzo, w sam raz dla czteroosobowej rodziny z psem :-)[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Ale rosną te dzieciaki! My we wtorek szczepienie (pierwsze dopiero), to się dowiem ile waży i mierzy. Urodził się 50 cm, teraz na pewno ponad 60cm ma.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Natasza – to powodzenia z sukienką. Moi teściowie wzięli kościelny w 28.rocznicę cywilnego :-) byliśmy z M świadkami.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Pat – z tymi nerwami lub ich brakiem to prawda. Szkoda, że czasem jednak nie wyrabiam. [/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Masło też jednak nie dla nie :-( Bu...[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Co do czytania, to my starszej już w brzuchu czytaliśmy. Z Wojtkiem różnie bywa, niestety, bo czasu mniej. Myślę, że chodzi o rytm wierszyków, bo jest inny niż zwykła mowa i rozwijanie słownictwa. Ja na co dzień nie używam raczej wyszukanego słownictwa, a dzięki książeczkom moja trzylatka mówiła np., że 'nie posiada się z miłości do serka żółtego' :-) ale ona w ogóle inna, w wieku dwóch lat mogła słuchać książeczek dwie godziny! Siedziała w miejscu i 'ćitaj, ćitaj', a ja zasypiałam już nad tym. Ale wcale to nie takie świetne, bo przez to ruchowo do tyłu trochę i teraz nadrabiamy. Niestety, pierwsze dziecko jest eksperymentalne, przy drugim już człowiek mądrzejszy.[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Miłego dnia![/FONT]

Doli Hahaha chyba bym wiatropylna musiała być.

Moja po szczepieniu przespała całą novc, około 21:30 zasneła, ja jak szłam spać koło 1 to ją na śpiocha nakarmiłam(jakś mi sie udało) a potem o 6:30 karmienie i o 9:40 mogłaby ta już cały czas ach, rozmarzyłam się hahaha.

Aneczka, super :) Marzymy o większym aucie, bo w tej chwili z dzieckiem i ogromnym psem nie da rady nigdzie pojechać :(

Babydust, fajnie, że Basia taka bezproblemowa :) Korzystajcie i odpoczywajcie :)

My też jak mierzyliśmy Małgosię w domu, to wyszło nam mniej niż w szpitalu...

Hahaha, Natasza, babcia musi podszkolić głos :D

Pat, nastawienie rodzica na pewno jest ważne, dzieci przejmują od nas emocje. Cały czas mi powtarzają na rehabilitacji, że jak ja będę spokojna i pewna, to i Małgosia będzie czuła spokój i bezpieczeństwo, a jak ja się będę denerwować, to i ona.

Asia, mam taką matę:
Taf Toys, Mały odkrywca, mata interaktywna dla niemowląt za 192,99 zł - Taf Toys - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com

tylko sporo taniej kupiłam na allegro, bodajże 169 zł + przesyłka. Śliczne ma te obrazki i naprawdę przyciągają one uwagę maluszka :)

Rosna wszystkie dzieciaczki jak na drożdżach :)

U nas też leje i szaroburo, okropnie jest :(

Ostatnia edycja:
Aneczka fajnie z autem, mój kombinuje żeby wziąsc 4 drzwiowe bo teraz mAmy 2 drzwiowe i niewygodnie.

Myśmy sie wybrały na spacer przy otwartym oknie było chłodno wiec ubrałam jeansy i koszule, przeszłam troche i sie spociłam, wróciłam do domu i sie przebra£am, poszłam do apteki najpierw koło domu wychodze z apteki a tu kropi i ciemne chmury no to wróciłam do domu a w końcu nie padało a ze spaceru nici normalnie sie wkurzyłam

Ja sobie nie wyobrażam 3drzwiowego auta przy dziecku.. Serio..pierwsze auto kupiliśmy sedana a bagażnik mierzyłam pod wózek hehe, teraz mamy większe ale ciągle za małe :D

reklama
Do góry