reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Sharmota oby szybko pomogło i zebyscie mogly szybko wyjsc do domu!

Karina no u mnie Mikolaj ulewa a Zuzia nawet nie....

Dziewczyny a mnie coz znow kreci w zoladku..... :-(masakra!

reklama
Nasza nie ulewa ale mocno ja trzeba pilnowac zeby odbila i czasmi jeden bek nie wystarcza i trzeba z pol godziny z nia chodzic

ale za to jak mleko sie zmienilo z tego przejsciowego na ostateczne to nie dosc ze szybciej sie najada to do tego wytrzymuje dluzej bez jedzenia :)
dzisiaj w dzien jadla co 3 - 3,5 h a nie jak zwykle co 2 h
ciekawe czy jej tak zostanie czy za chwile sie znowu odmieni

Pat w domu zobaczysz ze nie na darmo te lozka sa takie wysokie ;) mnie sie z mojego niskiego łoża duzo gorzej wstawalo - bo bardziej picze wypinasz siadajac / wstajac wtedy szwy bardziej ciagna :/ no i to na moim lozku jednak sie naderwalam :/ a co do kolka to w domu nigdy nie mialam ale w szpitalu korzystalam - naprawde wielka ulga :) wiec jak masz duzo szwow i bola to polecam kupic to kolko dla dzieci do plywania jest tansze niz prawdziwe poporodowe :)

Olusia, biedna jesteś... Strasznie długo Cię trzyma! Najgorsze, że nie wiadomo od czego:-/ współczuję i zdrówka życzę!

Asiatipl, ja się tak uzależniłam od tego forum i dziewczyn, ze jak dluzej nie mogę poczytać to tak się czuje jakbym wyszla z domu bez telefonu!!! Hehe!
My, które zostalysmy na końcu przez jakiś czas będziemy jeszcze w tyle. Dziewczyny ogarną karmienie to my dopiero zaczniemy. No, ale ja postanowiłam odbierać to jak powtórka z lekcji opieki nad noworodkiem:D Choc jak patrzę na te słodkie zdjęcia to żal, że czasem nawet łezka się zakręci....

Babydust mnie bardziej marteia hemoroidy..nawet za przeproszeniem bąk mnie boli i nawet nie chce myśleć o 2...:o

a masz leki ? ja tak mocno zaatakowalam moje ze od kilku dni nie ma juz po nich sladu :) ale wspolczuje bo wiem ze bardziej to jest uciazliwe niz naciecie i szwy :( sprobuj brac cyclo3fort to sa tabletki na wzmocnienie zyl mi dopiero jak je zaczelam brac blyskawicznie wszystko przeszlo :)

reklama
Do góry