reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Aylin u nas klocek po kapieli w czystego pampersa to standard :)) a pozniej wlasnie ulanie :))
Czasem sie zdarzy siku podczas zmiany wiec juz totalnie cala do przebrania hehe

Myla tak gleboko nie zanurzam ale mocze uszka ;)

O to tyle z oglafania bo zaczyna cos skrzypiec. Chyba glodna...

reklama
my tez tak gleboko nie zanurzamy ale nasza jeszcze taka zestresowana podczas kapania jest :/
my tez mamy prawie zawsze kokon w ciagu dnia (zawinieta ciasno w cienki kocyk) bo tak lubi + kocyk na wierzch bo cieplolub z niej wiec jak do wanienki wkladana bez niczego to nie lubi :/ (nawet jesli tetrowka okryta to za malo ) odruch moro ma co chwile jak tylko reka pod glowka ruszy sie odrobine :/ i taka spieta caly czas ze umyc ja pod pachami to na 4 rece musimy :/ ale sukces i tak bo juz sie nie drze podczas kapieli :)

i sab simplex tez uzylam juz 3 razy bo zagazowala mi sie na maksa :/ jak karmie ja tym niebolacym cycem to tak z niego leci ze mala sie krztusi i slusze jak powietrze polyka :( i odciaganie przed karmieniem nic nie daje bo ona krztusi sie pod koniec karmienia a nie na poczatku :/

Tabasia używasz jux espumisan? Ja dzisiaj czytałam ze od miesiąca. Jak Ty już używasz to może i ja kupie bo nasze gwiazdy z tego samego dnia.

Babydust i tego sab simplex używasz tak sporadycznie czy cały czas. Bo patrzyłam na internecie to znalazłam info ze cały czas się tego używa.

No właśnie dziewczyny, chciałam was zapytać o ten odruch moro. Wasze dzieciaki mają? Bo ja pamiętam że Laura miała bardzo silny, tak że za każdym razem jak ja kładłam do łóżeczka to się trzęsłam i budziła. A Wikus praktycznie nie ma. To normalne?

Anulka tak po pierwszym miesiacu jest ale zdecydowalismy z m ze podamy wczoraj pierwszy raz bo ten placz byl juz straszny. Dajemy tylko do jednego karmienia wieczornego 5 kropelek.

Niestety sab simplex tu nie ma.

reklama
Hehe nie jedza ;)
Moja jak w zegarku przed 2 sie budzi :D

Tak Anulka pomoglo :) przed wczoraj poszla spac po 21 bez krzykow i placzu,wczoraj dostala o jedno karmienie pozniej i troszke stekala do 22 ale pozniej spokoj :)

Do góry