reklama
Renatka1982
Fanka BB :)
Ale słodziak !!!! :-):-)
No i opowiedział mi historię, że kiedyś jak pracował w szpitalu to jak już było lekkie rozwarcie ok. 4-5 cm, to przez pęcherz płodowy było widać włoski dzidziusia
I że jakieś rurki wtedy były co się tam wprowadzało, żeby zobaczyć stan wód płodowych, ale mówi, że teraz już się tego nie praktykuje...
W każdym razie miło sobie dziś pogadaliśmy ponad 20 minut
EDIT:
położna z przychodni własnie do mnie dzwoniła pytać, czy już dzidziusia mam
Kazała cierpliwie czekać do 40 tc, a potem iść do szpitala na KTG.
Ogólnie strasznie miła kobitka
no później się go zapytałam, czy to żarty czy mówi poważnieRenatka jak to szukał włosków??? hehe
No i opowiedział mi historię, że kiedyś jak pracował w szpitalu to jak już było lekkie rozwarcie ok. 4-5 cm, to przez pęcherz płodowy było widać włoski dzidziusia
I że jakieś rurki wtedy były co się tam wprowadzało, żeby zobaczyć stan wód płodowych, ale mówi, że teraz już się tego nie praktykuje...
W każdym razie miło sobie dziś pogadaliśmy ponad 20 minut
EDIT:
położna z przychodni własnie do mnie dzwoniła pytać, czy już dzidziusia mam
Kazała cierpliwie czekać do 40 tc, a potem iść do szpitala na KTG.
Ogólnie strasznie miła kobitka
Gucio mały spioszek
Śliczniutki :-* :-* :-* :-*
Asiorek, jeszcze raz gratki!
Śliczne wszystkie maluszki :-)
Marela, ja używam pampersów, dady i babydream, szczerze to na razie nie zauważam różnicy, może dlatego, że często zmieniam. Nic mi na razie nie przeciekło, zadowolona jestem ze wszystkich.
Asia, mam nadzieję, że Roksi faktycznie tak się ekscytuje, że stąd te dolegliwości i że nie jest chora.
Vesunna, współczuję :-( dzielna jesteś, dobrze, że już lepiej :-)
Renatka, to miło, że na koniec wszyscy tacy sympatyczni i zainteresowani :-) może ten olejek jeszcze zadziała dziś, z opóźnieniem...
Pat, w szpitalu nie da się niestety wyspać... czekamy na Wojtusia :-)
Śliczne wszystkie maluszki :-)
Marela, ja używam pampersów, dady i babydream, szczerze to na razie nie zauważam różnicy, może dlatego, że często zmieniam. Nic mi na razie nie przeciekło, zadowolona jestem ze wszystkich.
Asia, mam nadzieję, że Roksi faktycznie tak się ekscytuje, że stąd te dolegliwości i że nie jest chora.
Vesunna, współczuję :-( dzielna jesteś, dobrze, że już lepiej :-)
Renatka, to miło, że na koniec wszyscy tacy sympatyczni i zainteresowani :-) może ten olejek jeszcze zadziała dziś, z opóźnieniem...
Pat, w szpitalu nie da się niestety wyspać... czekamy na Wojtusia :-)
mąż obiadek zrobił rybka i warzywa gotowane mniami a teraz jem sobie napoleona , karmi wypite, cycek odciągniety ( marne 15 ml za 10 min no cóż.. )
za chwile pewnie kolejne karmienie bo zbliżają się 2 godz od ostatniego..
Renatka no to nieźle!!!!!!! może szybciej to u Ciebie pójdzie..kto wie..nieraz wystarczy chwila i zaczyna sie dziać..
dygotka słodziutki! :-)
za chwile pewnie kolejne karmienie bo zbliżają się 2 godz od ostatniego..
Renatka no to nieźle!!!!!!! może szybciej to u Ciebie pójdzie..kto wie..nieraz wystarczy chwila i zaczyna sie dziać..
dygotka słodziutki! :-)
Myla Novak
Pat no żebyś szybko się uwinela
Renatka co ty się tak obijasz???
Renatka wiem ze możliwe ale jak to.???
Renatka co ty się tak obijasz???
Renatka wiem ze możliwe ale jak to.???
reklama
Myla Novak