reklama
A mój zabrał Olę do teściowej! Ma cos tam do zrobienia i pomyślałam, ze moze mala sie wyhasa jak pogoda pozwoli bo działka duża a ja wreszcie zrobię prządek w jej zabawkach. No i szybko radość moja diametralnie sie zmniejszyła jak mąż rzucił, ze musza po drodze do sklepu bo matka pewnie nic do jedzenia nie ma... No ja chyba jakaś dziwna jestem:-o
Renatka1982
Fanka BB :)
Muminek, śliczna niunia ! :-)
dokładnie, ja też już się nie napinam. Może wyjdzie szybciej jak matka nie będzie presji wywierać
ehhh....
:/
Przy Majce w szpitalu spadło jedynie 4 kg, potem baaaaaaardzo wolno po 0,5 kg schodziło.... A karmiłam chyba 4 miesiące. :/
Chyba co organizm to inaczej.
to chyba loteria, jedne czują te skurcze a inne nie.
Albo jedne mają je bolesne, a drugie nie.
Ja nie wiem, od czego to zależy :/
Ja mam termin na 21.04.
Dygotkaa !!!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-)
Anniaa, GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super dziewczyny, że jesteście już PO
Lei, śliczna bułeczka
Piekniutka :-)
Renatka ja też już olałam wywoływanie. Owszem chciałabym już dzidzię tulić i łudzę się, że sama zechce wyjść, ale już mam to gdzieś. Czuję się tym zmęczona, staram się poukładać w głowie tak jakby termin miał być za m-c. Czyli wiz za tydz. bez emocji, nie nastawiam się już na nic, ruchy czuję czyli jest ok, a reszta niech dzieje co chce.
dokładnie, ja też już się nie napinam. Może wyjdzie szybciej jak matka nie będzie presji wywierać
no nicRenatka, takie poświęcenie i nic?!
ehhh....
niestety możliwe.Co do kg go możliwe ze ze mnie zeszło raptem 5 kg??? Sama Mała 4 ważyła! No ale na to wygląda
:/
znam ten ból... taki ładne ciuszki wiszą i tylko czekają, by je założyć.... chlip chlip....Ech, tam kp. Ja po Oli mimo kp do wagi sprzed ciąży nie wróciłam :-( A przed ciąża miałam wymarzoną wagę. Fakt, że za bardzo nie pracowałam nad sobą... No ale chodzi mi o to ze nie zawsze samo kp pomaga. Przy tej ciąży dzięki Bogu 4 kg mniej niż przy pierwszej, więc może mniej mi pozostanie. Jednak boję się strasznie! Bo najgorsze to jak pól szafy ciuchów leży a mnie tylko szlag trafia.... I nie ma co na sobie włożyć :-(
oj chciałabym, chciałaMoja znajoma co urodzila 2 tyg temu mowi ze schudla juz 17kg. i ze przy KP waga leci jak szalona
Przy Majce w szpitalu spadło jedynie 4 kg, potem baaaaaaardzo wolno po 0,5 kg schodziło.... A karmiłam chyba 4 miesiące. :/
Chyba co organizm to inaczej.
Czytam teraz, że miałyście bolesne skurcze i pokazywało Wam 40 na ktg, odnalazłam swoje i miałam wszystkie skurcze powyżej 100 i żaden mnie nie bolał...
to chyba loteria, jedne czują te skurcze a inne nie.
Albo jedne mają je bolesne, a drugie nie.
Ja nie wiem, od czego to zależy :/
Pat już przeterminowanaWidzę, że na przód kolejki słusznie wysunęła się Pat a Renatka stara sie zaraz za nią
Któraś ma teraz coś planowo czy teraz jak ciągnienie losów?
Ja mam termin na 21.04.
szkoda, że nie napisali na ulotce: "niebezpieczny w ciąży, może wywołać skurcze".Renatka przejrzalam ulotke i nie ma przeciwwskazan do stosowania w ciazy ale niewiem czy moze to pomoc wywolac skurcze
No zobaczymy
Muminek tak o tym opowiadasz ze czlowiek przestaje sie bac porodu, masz racje, bobasek zrekompensuje caly bol porodowy )
Dygotkaa !!!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anniaa, GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super dziewczyny, że jesteście już PO
Lei, śliczna bułeczka
Piekniutka :-)
Kurczę dziś moja Roksana ma wycieczkę w przedszkolu, niby nie daleko bo 50km, ale nie wiem dlaczego w nocy wymiotowała, bardzo chciała jechać, a rano twierdziła, że jest dobrze. Była bardzo mizerna, aż ponoć panie zauważyły i pół żartem, pół serio mówiły, że jak coś to tata po nią przyjedzie. Zaczęłam się zastanawiać czy ona tak nie ma na tle nerwowym. Bo zawsze przed jakąś wycieczką, imprezą, przedstawieniem ona choruje, może nie zawsze są to wymioty, ale często, albo gorączka. Teraz skojarzyłam, że tak jest, wcześniej myślałam, że taki niefart, ale teraz, dzień przed dziecko super biega wszystko ok, a w nocy- buch i nagle chora. Mam nadzieje, że będzie dobrze i wycieczka jej się uda, bo tak się cieszyła na nią.:-\
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Asiorek sliczny maluszek
Muminek malutka super!;-)
No moje maluszki dzis koncza 3 tygodnie !
Muminek malutka super!;-)
No moje maluszki dzis koncza 3 tygodnie !
Renatka1982
Fanka BB :)
Ale ten czas leci !!! Jedne już miesiąc kończą, inne 3 tyg., a innych .... jeszcze nie ma :/
Asior, śliczny mały !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asior, śliczny mały !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
myślę, że jest bardzo wrażliwa i to przeżywa, dlatego "odchorowuje" to :/Kurczę dziś moja Roksana ma wycieczkę w przedszkolu, niby nie daleko bo 50km, ale nie wiem dlaczego w nocy wymiotowała, bardzo chciała jechać, a rano twierdziła, że jest dobrze. Była bardzo mizerna, aż ponoć panie zauważyły i pół żartem, pół serio mówiły, że jak coś to tata po nią przyjedzie. Zaczęłam się zastanawiać czy ona tak nie ma na tle nerwowym. Bo zawsze przed jakąś wycieczką, imprezą, przedstawieniem ona choruje, może nie zawsze są to wymioty, ale często, albo gorączka. Teraz skojarzyłam, że tak jest, wcześniej myślałam, że taki niefart, ale teraz, dzień przed dziecko super biega wszystko ok, a w nocy- buch i nagle chora. Mam nadzieje, że będzie dobrze i wycieczka jej się uda, bo tak się cieszyła na nią.:-\
reklama