reklama
Renatka1982
Fanka BB :)
Myla, jaka duuuża i jaka głodna
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MYLA, GRATKI !!!
Zdjęcie zrobione chyba świeżo po wyjęciu z pieca
łał, super, też marzę o normalnych ciuchach !!!
dużo śluzu pewnie przez ten odnawiający się czopGodz 12.19, 3150 gr, 56 cm
Leży w inkubatorze bo dużo sluzu
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no właśnie też o tym Marcelim pomyślałamMyla, gratuluje!!!!!!
No wreszcie masz swoja Marcelinkę przy sobie! No i nie okazała się Marcelim
MYLA, GRATKI !!!
Zdjęcie zrobione chyba świeżo po wyjęciu z pieca
już niedługo, coraz bliżej....Czekam... Jeszcze 1 osoba albo ja....
Jeeesssssccccc
oj nie wiem, nic się nie zanosi... no ale czasem może dopaść z zaskoczeniaRenatka to moze Ty nastepna?
Ja dzis wbilam sie w jeansy z przed ciazy co prawda oponka jeszcze jest ale czuje sie super. W koncu w normalnych ciuchach i na wadze 10kg. Co pare dni ubywa. A mam takie ssanie na slodkie ze szoooookkkkkk :/
łał, super, też marzę o normalnych ciuchach !!!
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Doli Gratulacje, moj tez byl w inkubatorze bo nalykal sie wod i mial duzo sluzu, byl odsysany, pod tlenem itp... bedzie dobrze!
Myla to no ladnie z waga i wzrostem... super... gratuluje !! na pewno jest wszystko dobrze! nie martw sie!
Ja juz po wizycie poloznej. maluszki ladnie przybraly na wadze. teraz trzeba cos zjesc itp... jesli chodzi o chrzest to ja myslalam by zrobic w wakacje, kiedy bedzie cieplo !
Myla to no ladnie z waga i wzrostem... super... gratuluje !! na pewno jest wszystko dobrze! nie martw sie!
Ja juz po wizycie poloznej. maluszki ladnie przybraly na wadze. teraz trzeba cos zjesc itp... jesli chodzi o chrzest to ja myslalam by zrobic w wakacje, kiedy bedzie cieplo !
Myla chociaz jedna wieksza od mojej swoja droga taka malutka na usg zawsze byla a tu siup i kolosik
Doli mega gratulacje fantastycznie ze juz po za chwile mlodego dostaniesz na pewno a teraz odpoczywaj pozzniej nie bedziesz miala takiej szansy
Doli mega gratulacje fantastycznie ze juz po za chwile mlodego dostaniesz na pewno a teraz odpoczywaj pozzniej nie bedziesz miala takiej szansy
sharmota
Zaangażowana w BB
Doli, Myla Gratuluje!!! I zazdroszcze niewypowiedzianie, że już macie swoje Cuda. :-) chyba mój poprzedni post gdzieś w przestrzeń poszedł... Na lapku ogarniam a teraz mam tableta czy jak się to ustrojstwo zwie..
W każdym razie dziekowalam Wam za wypowiedzi na temat tej wagi. Wystrachalam się bo ja xs nie jestem więc nie spodziewał am się aż takiego malenstwa.. :-)
W każdym razie dziekowalam Wam za wypowiedzi na temat tej wagi. Wystrachalam się bo ja xs nie jestem więc nie spodziewał am się aż takiego malenstwa.. :-)
reklama