reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ludu dziewczyny jak ja Wam współczuje
Myla może zadzwoń do szpitala i zapytaj bo raczej wyglada że jednak sie rozkręci
własnie tez sie zastanawiamy z majówkach z tymi skurczami bo jak są nie regularne no to ok a jak sie robią regularne to przecież tez potrafią puścić nawet po 5 godz i co wtedy dupa to kiedy reagować jak nie ktore piszą ze 4 godz po skurczach urodziły to aż strach [emoji16]
Miła powodzenia oby sie na maxa rozkręciło [emoji4]

Oj, Myla, współczuję!!! Ja też miałabym rozterkę.... Nawet nie wiem co doradzić... Może zadzwon do szpitala... Może pomogą w podjęciu decyzji...
Trzymam kciuki!!!!

Ja bym jeszcze poczekala godzinke - dwie w domu - sama miałam takie niebolesne skurcze co 5 min przez 17h i dopiero jak odeszły mi wody to ruszyło i 2h później Ala była już po drugiej stronie brzuszka

reklama
Cześć i czołem Dziewczęta!
Karina,
Cudowne foto Kubusia. Wystrojony niczym model!

Ania,
Gratuluje Tobie kolejnej!! Śliczna dziewczynka. Kolejny mały czlowieczek na świecie.. :-)

Sataga,
Brawooo, kolejna szczęśliwa Mamusia. Piękna jest:-)

Mylą, powodzenia jeśli to jednak TO!!!!

Do góry