reklama
Renatka1982
Fanka BB :)
16-ta!!!
Dziewczyny !!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!
Jakiś worek z dzidziolami się rozpruł czy co ?
Ja bym chciała kp, ale zobaczymy, co z tego wyjdzie. Majkę karmiłam chyba 5 miesięcy i się mleko skończyło :/
I coś mnie pi..... swędzi, oby nie grzyb jakiś !!!
Takie ciacho wieczorem wystrugałam
Kruche ciasto z karmelem i herbatnikami - Przepisy kulinarne - Ciasta i słodkości
Się wysiliłam na Wielkanoc he he
Dziewczyny !!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!
Jakiś worek z dzidziolami się rozpruł czy co ?
Ja bym chciała kp, ale zobaczymy, co z tego wyjdzie. Majkę karmiłam chyba 5 miesięcy i się mleko skończyło :/
I coś mnie pi..... swędzi, oby nie grzyb jakiś !!!
Takie ciacho wieczorem wystrugałam
Kruche ciasto z karmelem i herbatnikami - Przepisy kulinarne - Ciasta i słodkości
Się wysiliłam na Wielkanoc he he
sharmota
Zaangażowana w BB
Milia, dziękuję, trochę mnie pocieszyłaś. Jestem teraz u rodziców, Mama przyjechała, ale niestety ze mną nie rozmawia więc nie wiem co i jak.. mówisz, że to może być przez jakąś infekcję, mam nadzieję, że tak się okaże, ale w głowie zawsze jakieś czarne myśli się zaplączą..
Sharmota, Mama pewnie przerażona, może nie chce tego okazać... pamietaj, że warto się konsultować u innego lekarza. Może się też okazać, że to nie infekcja i trzeba to wyciąć, ale to jeszcze nie wyrok, znam przypadki - mamy koleżanek, po wycięciu jakichś nowotworów, zanim przerodziły się w złośliwe i są zupełnie zdrowe. Najważniejsze teraz, to sprawdzić dokładnie co to jest, konsultować się i działać - wycinać/leczyc. Głowa do góry :*
sharmota
Zaangażowana w BB
Renatka'
Daaaaaaj troszkę. Dziś pościłam, ale już zaraz sobota więck kawałeczek tak smakowitego ciacha bym wciągnęła. Już nie pamiętam kiedy jadłam. Ostatnio owsianka, surowe warzywa i kefir to jedyne co przyswajam mmm aleś mi smaka narobiła.
A wracając do KP to jak mnie ktoś pyta czy będę karmić, więc odpowiadam,że tak,jak najbardziej, bo czemu by nie, z tym, że nie pomyślałam o tym, że mogę równie dobrze nie miec pokarmu.. no to ładnie.. I jak żyć! może powinnam zapasy mm robić..
Daaaaaaj troszkę. Dziś pościłam, ale już zaraz sobota więck kawałeczek tak smakowitego ciacha bym wciągnęła. Już nie pamiętam kiedy jadłam. Ostatnio owsianka, surowe warzywa i kefir to jedyne co przyswajam mmm aleś mi smaka narobiła.
A wracając do KP to jak mnie ktoś pyta czy będę karmić, więc odpowiadam,że tak,jak najbardziej, bo czemu by nie, z tym, że nie pomyślałam o tym, że mogę równie dobrze nie miec pokarmu.. no to ładnie.. I jak żyć! może powinnam zapasy mm robić..
reklama
sharmota
Zaangażowana w BB
Kuklaki,
Tu sprawa skomplikowana bo Mama mojego, że tak powiem partnera życiowego nie akceptuje. I to się nigdy nie stanie. Więc mamy teraz ciężki okres. T. jest starszy ode mnie. Znacznie. Bardzo znacznie. Choć czasem zachowuje się nieadekwatnie do swojego wieku i wszystko na mojej głowie. Np dziś go zamknęli w areszcie, do wyjaśnienia. Na święta na pewno go już nie wypuszczą. Jutro zadzwonię i się może czegoś dowiem.
A mama go wręcz nienawidzi. Ma do tego prawo. Choć przesadza też i to mocno. Ale to moja Mama więc się o nią martwię bardziej niż o siebie, a wszystko wychodzi nam na odwrót..
Tu sprawa skomplikowana bo Mama mojego, że tak powiem partnera życiowego nie akceptuje. I to się nigdy nie stanie. Więc mamy teraz ciężki okres. T. jest starszy ode mnie. Znacznie. Bardzo znacznie. Choć czasem zachowuje się nieadekwatnie do swojego wieku i wszystko na mojej głowie. Np dziś go zamknęli w areszcie, do wyjaśnienia. Na święta na pewno go już nie wypuszczą. Jutro zadzwonię i się może czegoś dowiem.
A mama go wręcz nienawidzi. Ma do tego prawo. Choć przesadza też i to mocno. Ale to moja Mama więc się o nią martwię bardziej niż o siebie, a wszystko wychodzi nam na odwrót..