reklama
sataga
Fanka BB :)
Weź mi nawet Pat nic nie mów... We wtorek byłam tutaj na NFZ (tam gdzie chodzę prywatnie i prowadziłam pierwszą ciążę mam 300 km to na bank bym po drodze rodziła) Dowiedziałam się tylko, że skoro mała się rusza to jest ok i do zobaczenia po porodzie. JAk mnie tak dalej będzie męczyć to się wybiorę w końcu do szpitala i sprawdzę czy oby wszystko ok.
Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z tymi ruchami podczas skurczy?
Bo ja pamietam, ze moje dziewczyny sie nie ruszaly i w sumie wszedzie jest napisane ze jesli to nie sa przepowiadajace to nie powinno sie czuc tych ruchow a gdy lezalam w szpitalu i dziewczyna obok zaczela miec regularne juz skurcze to caly czas mowila ze pomiedzy nimi czuje ruchy dzieciatka. Zastanawiam sie tylko czy to nie bylo zwiazane z tym ze rodzila w 34tc i choopiec mial 2400 i moze mial duzo miejsca... sama juz nie wiem...
Bo ja pamietam, ze moje dziewczyny sie nie ruszaly i w sumie wszedzie jest napisane ze jesli to nie sa przepowiadajace to nie powinno sie czuc tych ruchow a gdy lezalam w szpitalu i dziewczyna obok zaczela miec regularne juz skurcze to caly czas mowila ze pomiedzy nimi czuje ruchy dzieciatka. Zastanawiam sie tylko czy to nie bylo zwiazane z tym ze rodzila w 34tc i choopiec mial 2400 i moze mial duzo miejsca... sama juz nie wiem...
Myla Novak
Moge Ci wysłać fotke hihi
Wgl wiecie że kiedyś zamowilam chińczyka z Krakowa...? znalazłam numer, zadzwoniłam i czekam na dostawę i czekam i nagle dzwoni telefon i Pan pyta "przepraszam...a Dworkowa to jaka dzielnica Krakowa?" ja do niego "yyy....chyba Mokotowa" a on że nie że zamówiłam jedzenie w Krakowie i e takim razie z przykrościa stwierdza że nie jest w stanie dostarczyć mi jedzenia poplakalam mu się ze śmiechu do telefonu ale zal po straconym jedzeniu byl ogromny...!
Haha ty jestes dobra! A mowie,powtarzam mozg nie jest tylko do przy twierdzenia linki która trzyma uszy
Ja mojego prędzej w panierke włożę i spale na tłuszczu...
Haha mnie mój tez drażni ale się nie daje i jestem dla niego mila... Ogólnie jest dość miły ale np. Jedziemy do mojego taty po sałatka na święta ,ja juz w butach i kurtce a on leży na gaciach i ani myśli wstc,juz chciałam.wybuchnąć ale mowie nie dam się sprowokować i mowie" choć Misiu,jak wrocimy zrobię ci herbatke i pojdzidsz SPaC"
Haha poziom kłótni: "a Twoja stara..."Pat znów mnie wkur.... Normalnie zatluke
Powiedziałam mu że nie chce jego głupiej matki tu widzieć lol
Poziom kłótni coraz, lepszy
sharmota
Zaangażowana w BB
Cześć i czołem,
Ja Czternasta wychodzi na to. !
Chociaż nie wiem, czy termin na dziś czy na za dwa tygodnie, ale cóż. Jestem!!
A nóż, coś jednak urodzę w tym kwietniu..
Margo- Gratulacje, podziwiam wszystkie, które mają to piękne, lecz bolesne przeżycie za sobą! Szacuneczek
Właśnie wróciłam z Kościoła, brrr zimno.
A jest mi źle bo z mamą mam ciężkie chwile ostatnio, zero jakiegokolwiek porozumienia ( nie zgadza się z moimi decyzjami życiowymi),ale teraz jak się okazuje wraca od ginekologa swojego i jakieś komórki nowotworowe jej wynalazł. Nie wiem jeszcze nic dokładnie, dopiero się czegoś dowiem ( oile będzie ze mną rozmawiać). Jestem przerażona.
Nie wiem ile jeszcze moje dzidzi wbrzuchu nerwów zniesie.. ehh
Ale chociaż tu z Wami poziom endorfin podskakuje do góry =)
Ja Czternasta wychodzi na to. !
Chociaż nie wiem, czy termin na dziś czy na za dwa tygodnie, ale cóż. Jestem!!
A nóż, coś jednak urodzę w tym kwietniu..
Margo- Gratulacje, podziwiam wszystkie, które mają to piękne, lecz bolesne przeżycie za sobą! Szacuneczek
Właśnie wróciłam z Kościoła, brrr zimno.
A jest mi źle bo z mamą mam ciężkie chwile ostatnio, zero jakiegokolwiek porozumienia ( nie zgadza się z moimi decyzjami życiowymi),ale teraz jak się okazuje wraca od ginekologa swojego i jakieś komórki nowotworowe jej wynalazł. Nie wiem jeszcze nic dokładnie, dopiero się czegoś dowiem ( oile będzie ze mną rozmawiać). Jestem przerażona.
Nie wiem ile jeszcze moje dzidzi wbrzuchu nerwów zniesie.. ehh
Ale chociaż tu z Wami poziom endorfin podskakuje do góry =)
reklama
sataga
To wiecej już urodziło niż zostało?