reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Wiecie co, cieszę się że tu nie ma żadnej fanatyczki KP... A może jest??????

Ktoś tu w ogóle chce się starać o KP??? :D

Ja bym chciała kp, ale nie za wszelką cene. Tyle, że przy pierwszej nie miałam problemu 1,5 roku karmiłam, gdzie po pół roku poszłam do pracy, i cyc rano i wieczór, a wpracy ok. 250ml odciągałam, to babcia po południu dawała, i karmiłabym dłużej, ale już mi się nie chciało odciągać, chciałam móc napić się piwa, albo udać się na impreze, bez ściągania pokarmu, i w pracy też nie chciało mi się bawić.
Wydaje mi się, że kp to duża wygoda, nawet w nocy nie trzeba wstawać tylko przypiąć dzidzie do cyca, czy jak gdzieś się idzie na dłużej, no i kwestia finansowa też spora, no ale będzie co będzie.

Myła na Ciebie nie działa ?? [emoji16]
Dziewczyny mam pytanko jak to jest Te ktore rodziły , bedą rodzic SN rodzicie bez znieczulenia ??? Jesli tak to dlaczego
Tzn własny wybór czy nie podają w szpitalu??
[emoji3]

U nas nie ma, tylko gaz i dolargan. O dolar. słyszałam, że nie dają bo ma słabe efekty, a skutki uboczne za duże, a gaz? nie wiem jakby bardzo bolało to czemu nie, można spróbować, tylko bałabym się, że będzie mi nie dobrze, albo co, bo niby bywają takie skutki uboczne, jak po alkoholu, beak świadomości, kręcenie w głowie, wymioty, a to chyba byłoby gorsze, ale wyjdzie w praniu. Gdyby było zzo, raczej bym się na dzień dobry nie zdecydowała, bo zbytnio się boję, że coś pójdzie nie tak, ale w napadzie bóli, kto wie może bym o nie płakała, za pierwszym razem tak było, że byłam hojrak, a po jakimś czasie prawie płakałam, żeby położna coś zrobiła, żeby przestało boleć, ona obiecywała jakieś znieczulenie, ale najpierw było za wcześnie, a potem za późno :p

Dziewczyny dziś o 10.30 urodziła sie moja córeczka. 3300 i 49 cm. Poród z komplikacjami zakończony cesarka pod narkoza. Pózniej was pomęczę szczegółami. Teraz muszę sie jakoś ogarnąć.

Babydust gratuluje. Obie dałyśmy radę w teminie :)
Gratuluje, dzidzi. Super.

No faktycznie dziś dwa, a może nawet trzy dzieciaczki, ciekawe czy to przed tą pełnią:p ;-)

Nech ktos wstawi video:-D Najlepiej Babydust bo ona profesjonalnie z efektami:)

Hahaha dokładnie Babydust nagraj video jak sie powinno efektywnie kręcić :) bedzie dla potomnych :) wielkie gratulacje!!!

Margo- masakra ale musiałaś sie zestresować :/ dobrze że juz po i razem !

Wystawiajcie fotki maluszków jejku ile kruszynkę sie narobiło :)

Mnie mój K namówił na wegański kajmak i będziemy robić :) a za chwile kąpanie maluszka - to chyba moje ulubione jak na razie :) on codziennie wiecej zjada wczoraj w nocy wypił ok 80ml [emoji15]!!! Wasze też takie żarłoczki?

Ostatnia edycja:
Anemonne Twój to juz starszak to więcej je niż maluszki dziewczyn :) niech je chłopak :) widać szczęśliwa mamusia ?:)

Mi właśnie dojechali chińskie zarelko mmmmmmmmmmm <3 dzisiaj pozeram wszystko co zjadliwe...juz mnie mdlilo od tego ale ciężko się opanować jakos:o

Właśnie pochlonelam sajgonki a z daniem głównym czyli kurczakiem chrupiacym w sosie słodko kwaśnym czekam aż M wróci z pracy :D

reklama
Do góry