reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Karinka, ale masz fajnie! I fajnie, ze Twój cały czas przy Tobie :o) A jutro juz z synkiem!!!!
Kciuki od ranka zacisnę!

Anulka, no to super! Dobrze, ze nie dałaś wiary w słowa pielęgniarki:o)

Satyga, ależ masz ciśnienie na poród :o) Oby Dzidzilek w końcu przestał sie nad Toba znęcać!!!!

No Myla u Ciebie zreszta to samo! Martynka uparta strasznie!

reklama
Kina ja zostałam zaproszona na 13.04 :crazy:

Muminek wlasnie widziałam, ze nie byłam jedyna gimnastyczka hehe :-D

Ja tam pitke tez na ślepo ciacham hehe, potem tylko ma wodę poprawiam z lusterkiem. Ja wczoraj nogi golilam, każdego dnia cos małego heh. Moze jutro farbę kupie jakas...tylko szkoda, ze nie ścielam troche...zreszta nie lubie juz sama farbować ale co zrobię. Tak, taki plan na jutro!

Karina wyglada dobrze. A jaki to szpital? W sensie grupa, ciekawa jestem czy każde miasto ma swoje szpitale zupełnie inne czy np jest u Was Vivantes, Charite, P.Gerchard Diakonie..:confused: Trzymam kciuki za Was jutro, chwila stresu i będziecie juz razem!! :tak:

A i nawet sobie włos wyprostowalam. Mogę rodzic?
Zachwyce doktora?

Ale laska, napewno zachwycisz.

Zaraz bede Was odczytywać pewnie kilka stron od rana nar..obilyscie :-D

Moje spojenie sie polepszyło troszkę! Takze spotkanie mi sie udało i jestem zadowolona, pozniej mislam gina, mloda jest śliczna juz nie moge sie jej doczekać!! Ma 3300 i wszystko w porządku takze nie ma wskazań do wcześniejszej indukcji... :sorry2: Próbowałam giną wkręcić ale z żadnej strony mu nie wychodził żaden pretekst zeby przyspieszyć...szkoda..

Zapomnialam tego wiesiołka wtykać, chyba dzis sie poświęcę i meza spróbuje nakręcić na jskis seksik bo juz by mogła mloda wyjsć...

Teraz juz leze bo jeszcze zaliczyłam ostatnie łażenie po galerii hehe mini zakupki zeby dokupić czego zapomniał moj kochany, pooglądałam ciuszki w hm i jsk wróciłam to udało mi sie samej zrobic pedicure :-D

Teraz leze a maz z mloda zmywa heh kochany człowiek, moj to ten wyjątek potwierdzający regule, nie zawsze musze mu mowic, raczej sie domyśla a jak cos to pyta co moze zrobic.

No nic bede Was doczytywać...

Lei dobrze ze ci lepiej. Takiego meza to pozazdroscic.

Wy tu o malowaniu pazurów u nóg a ja po goleniu nóg myślałam że umrę z bólu,
Lasy na Piczy krzywo wyciete... No bosko... :/

Ja tez dzisiaj karczowalam, az sie krew polala, tak to jest jak sie nie widzi:no:

Myla, piękna fryzurka :-) mała posłuchała Cię, ze jednak po świętach chcesz rodzić, teraz po co ma się spieszyć? chcesz świeta spędzić w szpitalu? ;-)

Aylin, super paznokcie :-)

Karina, przyjemnie wygląda ten Twój hotel ;-)

A ja mam jutro ściągnięcie szwów, no i też nie mam jak się tam odkrzaczyć, tzn. w tym miejscu, gdzie szycie nie mogę, prawda? bo przecież szwy sobie uszkodzę... kurczę, wstyd trochę...

Jaki wstyd kochana, tam sie juz nie jedno naogladali, i tu mowie o dzungli a nie o malych odrosnietych wloskach. Nie masz co sie wstydzic.

Milia no mili ludzie tu sa - a to jest bardzo ważne :)

A to moja Komnata i moja brzydka połowa :p
Zobacz załącznik 679149

Karina ty to jak na wczasach, z mezem w wynajetym pokoju, nie ma moze plazy za oknem?:-D
Trzymam kciuki za jutro:tak:

Ja po wizycie, 2 i pol godziny czekania i 5 min wizyta. Posluchal serducha przez 5 sekund, cisnieniomiez zalozyl i po 5 sek. sciagnol, nie wydaje mnie sie zeby zdazyl zmierzyc to cisnienie. Kazal sie zwazyc, powiedzial mi ze jak bede miala co 4 min skurcze to do szpitala. Obym zdazyla.

:ninja2:

reklama
Karinka, ale wygody macie :-) powodzenia jutro, będę o was myślała i trzymała kciuki. Wszystko będzie dobrze i będziesz za chwilę tulila synka!
Ania, super ze się rozkręca!! Oby tak dalej!
Olusia jesteś silna babka, dasz radę przepracowac traume porodu. A dzieciaczki dadzą Ci energię i miłość!
Ja się trzymam i staram nie narzekać. Robię wszystko w domu i dni mijają. Nie mogę się doczekać świąt żeby zobaczyć się z rodziną i pojesc pysznych potraw :-)

Do góry