reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Myla masz jeszcze troche czasu to moze i tam jakas fryzurke naszykuj :D zeby wstydu potemnie bylo :D hehe
Ja mam fryz na lyso z zapewne pewnymi ominieciami :biggrin2:

Muminek ja kiedys kupilam krem, ale jakos na mnie nie dzialal... trzymalam go i trzymalam probowalam sciagnac, a wlosy i tak byly... lezy teraz i sie kurzy, pozostalo mi golenie na slepo :-D

Asia dobre podejscie :biggrin2: jak czegos nie widac, to prawie tak jakby tego nie bylo :biggrin2:

Babydust, a wez, takie glupie gadanie... na szczescie teraz juz malo kto wierzy w te zabobony ze na dziewczynke t trzeba byc brzydka w ciazy... mi na poczatku tak gadali ze chlopak bedzie bo ja sie nic nie zmieniam, a jakos lekarz twierdzi do tej pory ze dziewczynka bedzie ;-)

Karina kciuki za jutro :tak: fajnie ze nie bedziesz sama i przez noc

Szaj a Ty nie chcialas czasem ta na 1. kwietnia rodzic? ;-) no i co, kolejke zajelas a nie rodzisz ;-)

Anulka super :-) oby tak dalej

Olusia u Ciebie tez napewno sie rozkreci, cierpliwosci ;-)

Renatka no to Ty chociaz masz jakies konkrety po wizycie, nie to co my niektore tutaj... nie spiesz sie z tym rodzeniem :) Ty masz jeszcze czas, pozwol sie najpierw rozpakowac tym z terminem przed Toba :-)

Ide sie klasc, moze jakos zasne... Mam wrazenie ze Mala mi brzuch rozsadzi zaraz, czuje sie normalnie jakbym spuchla masakra... Dobrej nocy Mamuski

reklama
Boże nadrobilam was.

U nas lakier zabroniony. Chodzi o to ze jak cos niedobrego die dzieje to paznokcie pierwsze sinieją. Ale skoro nie mam rodzic to zaszalalam :) ale nie do konca bo normalnie hybrydę robię a teraz zwykly lakier. Na,stopach mam japoński. Czyli tak jakby nic a jednak błyszczy.

Bylam jeszcze dzis na basenie. Mloda się wyszalala. A ha teraz leze z tym wiesiołkiem i gp chlone.

A co do golenia tam - masakra. Ja na macanego. Ale dlaczego do tej pory o kremue do golenia nie pomyślałam??????? Muminek jesteś boska. Jutro zakupie :)

Ja kiedys dostałam takiego uczulenia od kremu do golenia, ze dziękuje. Radzę zrobic na ręce np próbę niz pozniej z czerwona spuchnięta pipka sie pokazać :baffled:

babydust,
haha Ty to udana jesteś :D

Mnie też wróżyli chłopca. Tylko moja mama i siostra miały takie samo zdanie jak ja. Na badaniu wyszła dziewczynka, więc mam nadzieję, że niespodzianki nie będzie :D

no dobra pomasowalam sutki przez 20 min
skurcze caly czas mam co 3 min bolesne :/
przestalam jakies 10 min temu a skurcze dalej sa
ciekawe kiedy sie skoncza :/

Prowokator:-D a moze sie rozkreci.

A kremem do depilacji to i tak na lyso sie nie wydepilujecie najwyzej tylko do gory ale on chyba w ciazy nie za bardzo sie nadaje a pozatym smierdzi strasznie przynajmniej veet.

reklama
Do góry