reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Myla, piękna fryzurka :-) mała posłuchała Cię, ze jednak po świętach chcesz rodzić, teraz po co ma się spieszyć? chcesz świeta spędzić w szpitalu? ;-)

Aylin, super paznokcie :-)

Karina, przyjemnie wygląda ten Twój hotel ;-)

A ja mam jutro ściągnięcie szwów, no i też nie mam jak się tam odkrzaczyć, tzn. w tym miejscu, gdzie szycie nie mogę, prawda? bo przecież szwy sobie uszkodzę... kurczę, wstyd trochę...

reklama
Karina ja tez dolaczam sie do tych co zazdroszcza
boszzz dlaczego ja sie tak zajekurna boje :( :baffled: naprawde nie kumam
wiem ze i tak mnie to nie ominie i maksymalnie za 10 dni mala bedzie z nami ale i tak nie moge sie przemoc

a do tego matka mnie znowu zaczela wkurzac i gadac mi ze ona nie wierzy ze mam dziewczynke w brzuchu bo za dobrze wygladam
i jak jej mowie ze z synem w ciazy wygladalam kompletnie inaczej to powiedziala ze to tylko potwierdza jej teorie
i wez gadaj z uparta

Karina ale fajny hotel masz... trzymam kciuki za jutro.... ja mam zdjecia ze srodka oddzialu, akurat mi sie udalo jak praktycznie pustki byly na korytarzu...

Myla a ta herbatka to pomaga? ja myslalam o Hipp? ale nie wiem czy jest dobra... slicznie wygladasz...

Milia a kiedy sie ciaga szwy?

Milia no mili ludzie tu sa - a to jest bardzo ważne :)

A to moja Komnata i moja brzydka połowa :p
ImageUploadedByForum BabyBoom1427916179.402127.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1427916179.402127.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427916179.402127.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 131
Myla no ja to faktycznie grubas ... Lol ale połamanie to chyba 10 stopnia lol

Babydust doczekasz sie :) a strach to i ja tez mam ...

Olusia dzieki słonko :) [emoji8][emoji8][emoji8]

Haha, myślałam, że jestem jedyna, którą po ktg trzeba podnosić, a tu niespodzianka :D.

W ogóle nie rozumiem tego fenomenu - w domu moge w jednej pozycji na boku tak leżeć pół dnia, a podczas ktg po 10 minutach mnie wszystko boli, wiercę się, a spojenie chce się połamać...

Karina, powodzenia jutro! Zazdroszczę, że to już, nie obraziłabym się za poród przed świętami :).

reklama
Do góry