reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Margo, nie przejmuj się na razie badaniami i powtórz na czczo, a jeśli coś wyjdzie, to nie zamartwiaj sie, tak jak dziewczyny piszą, wtedy dieta cukrzycowa i będzie wszystko dobrze :tak: też jestem aspołeczna, najchętniej z nikim bym się w te święta nie spotykała, najlepiej mi z moim M.

Magda, jestem w szoku, że ktoś Ci tak w przychodni powiedział, dobrze, że się nie dałaś :szok:

Karina, Doli zdrówka! :-)

Myla, u mnie też nie ma darmowej szkoły rodzenia, jest za 250 i 350 zł, mamy 30% zniżki na ten kurs za 250, więc się wybierzemy.

Ja wczoraj miałam usg połówkowe, wszystkie pomiary w porządku, mała waży 470g, ma tylko zwapnienie w serduszku, które podobno samo zanika i jeśli występuje bez dodatkowych czynników, to nie stanowi żadnego zagrożenia, mam skontrolować za 2 miesiące, czy zniknęło. Mała bardzo się ruszała i ginka dosłownie ją ganiała po moim brzuchu :-D powiedziałą do położnej, która zapisywała pomiary, że będzie niestandardowo opisywać to dziecko, czyli nie zacznie od tego co zawsze, tylko będzie podawała to, co uda jej się złapać, a potem będzie "polować" na resztę, bo jest takie ruchliwe :-D łożysko mam na przedniej ścianie, doczytałam, że wtedy ruchy są słabiej odczuwalne, ale ja czuję, więc nie wiem, o co chodzi, czy na późniejszym etapie będzie z tym gorzej?
Niestety po pomiarach, na usg 4D odwróciła się dupka i plecami, więc portretu nie mam, ale najważniejsze, że jest zdrowa :-)
Potem miałam wizyte u mojej ginki i okazało się, ze polip sie trochę zmniejszył, bardzo sie cieszę :)

Dziewczyny przepraszam Was za prywatne ale wiem ze kajkapol jest aktywna tutaj częściej niż gdziekolwiek indziej a na fb nie odczytuje wiadomości ode mnie....

Kajkapol złożyłam doniesienie na policje.. Inne mamy też wiec to już będzie pozew grupowy... Dalej podjęłam pełnomocnika który wystosował już pismo z nakazem zwrotu pieniędzy... Przyjdzie pewnie po świętach na Twój adres... Jeśli zostanie bez odezwu składam sprawę do sądu z powództwa cywilnego więc oprócz moich pieniążków dojdą Ci koszty sądowe.... I po co Ci to??? Masz mój nr konta lepiej zwrócić mi moje pieniądze..

Dziewczyny bardzo Was przepraszam... Uważajcie na nią... Nie pozyczajcie jej kasy.. Jest oszustka

Na koniec pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i mam nadzieje ze z dzieciaczkami wsio ok

Milia gratulacje, mam nadzieje ze to zwapnienie zniknie. Moja tez sie tak ruszala no ale kazali mi zjesc pol godz przed czekolade wiec niech sie nie dziwia, w ogole to cala noc szalala a dzisiaj tez tylko krotkie przerwy robi.

Szaj fajnie, mieszkalam troche w liverpoolu a moj brat i kuzyni dalej mieszkaja:happy:

Milia no ja tez slyszalam ze jak na przedniej to cuc słabiej. Ja mam na tylniej i doem.wchodzi trochę n przednia.

Majka hmmm to nie fajnie no i JK widc to nie tylko Tobie Jesli pisEsZ ze inne mamy Tez... Swoja droga kto pożycza pieniądze komuś kogo praktycznie nie zna...??

Kuklaki, dziękuję, dopiero doczytałam Twój poprzedni post, też bardzo Ci gratuluję i super, ze tyle gratsów dostałaś :)Ja zdjadłam przed 2 michałki i okazało się, że zupełnie niepotrzebnie :D

Ale z tego co slyszalam to łożysko może się przemieścić jeszcze na tył. A jak będzie mocno na przodzie to uniemożliwi poród naturalny

reklama
Do góry