reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Chyba nie :) bo przodujące tak na dole chyba ze jak wychodIc ma dziecko to zamiast dziecka najpierw wypada lozysko a jak na przedniej ścianie t tak z drugiej strony brzucha ( na scinie gdzie pepek nasz ) i dtego jak kopie to my mniej czujemy. Ja tak to rozumiem

reklama
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i duzych dzieciaczkow... :tak: oraz poznania plci

Karina, Doli zdrówka!
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Tabasia
co tam u ciebie?;-)

Szaj super ze zajechalas szczesliwie do celu:tak:

Margo, nie przejmuj się na razie badaniami i powtórz, moze jakis blad byl, lepiej sie upewnic...:tak:

Myla i natasha tez zaskoczona jestem ze szkoly rodzenia sa na NFZ...:tak:

asiatipl super ze z malutka juz co raz lepiej... pewnie kryzys minal i teraz bedzie co raz lepiej...:tak:

Hejka!
Jestem i zyje :)
Czasu malo. Dzis juz zakupy porobilismy z m i od jutra zaczynam pichcic.
Maly juz dobrze,wczoraj mial wystep a ja przyjecie z pracy.
Mala kopie.

Co do lozyska to tak jak Myla pisze. Jak jest na przedniej scianie to ponoc slabiej czuc ruchy.
Jak jest przodujace czyli nisko przy ujsciu albo je zaslania to jest niebezpieczne bo jest wieksze ryzyko odklejenia i to jest wskazanie do cc.
Ja mialam 2.4cm od ujscia i wg lekarzy to bylo lozysko przodujace i zrobili cesarke. Ruchy jednak czulam dobrze.
Teraz zas mam wysoko i mala tak wali po pecherzu i szyjce ze az boli. Takze czuje roznice.

Sorki ze zadnej mic nie napisze ale mam mlyn w domu i zaraz Mlodego ide polozyc :)

Moja podobno jest w położeniu miednicowym poprzecznym czy jakoś tak i kopie mnie w pęcherz, ale ja czuję kopniaki wysoko, pod żebrami albo nad pępkiem, szczerze to w pęcherz jeszcze nic nie poczułam...

Hej dziewczyny, super że badania polowkowe udane! Gratuluje!
W wawie tez praktycznie wszystkie szkoły rodzenia na nfz. Ja zapisywalam sie juz na poczatku listopada bo w tych z fajniejszymi poloznymi szybko się miejsca rozchodza.
Ja wczoraj mialam paskudny dzien. Od 13 bolal mnie brzuch, mialam silne skurcze i bylam w stanie tylko lezec. Pierwszy raz mialam tak silne bole.
Ale dziś wszystko dobrze. Wysprzatalam cale mieszkanie na swieta :-) kupiliśmy ladana choinkę, niedlugo bedziemy ubierać.
A Wy macie juz choinke? Wklejcie zdjęcia :-)

reklama
Do góry