reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dzięki Dziewczyny! Nie odpiszę wszystkim, ale nadrobie i od teraz obiecuje regularną obecność ;-).

Dojechaliśmy po 24 godzinach, a planowaliśmy około 18... Niestety, opóźnienia na promie i nieziemskie korki od Londynu aż po Liverpool dały się we znaki...Na szczęście mamy wygodne fotele w aucie, wiec się rozlozylam i jechał jak nadobna matrona :-D. Żal mi tylko było mojego męża, umeczony strasznie, właśnie odsypia :-).

Babydust, tak, autem z bo chcemy zwiedzić Walie i Szkocje przy okazji :-).

Myla, który tc? Moja ważyła w 21 tc ok 360 g.

Madzia, ja bym na pogrzeb chyba tez nie poszła...

Margo, kurcze, szlag by trafił ta cukrzycę. Może ja wyklucza przy dodatkowych badaniach?

Ja się dziś melduję. Rano mała już nie miała gorączki, Tak więc jestem szczęśliwa. Problem w tym, że dalej nie chce jeść. Ale może coś w końcu zje. Nie wiem czy mogę jej podać lek typu apetizer czy lepiej czekać.

hej...

Myla no na NFZ nie wiedziałaś? :p ja nie chodziłam i nie zamierzam

asiatipl ja bym nic nie dawała, chyba nie spadła Ci 3 kg z wagi, że juz chcesz syrop dawać? mój też tak nie jada w czasie choroby, potem nadrabia

Myla u nas to nawet w przychodniach są na nfz szkoły rodzenia :-) może poszukaj jeszcze gdzies. Ja zadzwonie w pon spytam kiedy po nowym roku się zaczyna kurs :-)

reklama
Cześć u mnie w tym tygodniu dużo się Działo zakupy porządki i tak dalej same wiecie jak to przed świętami. Dziś Pierwszy Raz byłam w Szkole rodzenia na NFZ i było super darmowe paczki co wizyta fachowe doradztwo naprawdę super

Fajnie, poszlabym, ja to nawet na takie targi albo cos bym poszla ale tu nic nie moge znalezc.

Dzięki Dziewczyny! Nie odpiszę wszystkim, ale nadrobie i od teraz obiecuje regularną obecność ;-).

Dojechaliśmy po 24 godzinach, a planowaliśmy około 18... Niestety, opóźnienia na promie i nieziemskie korki od Londynu aż po Liverpool dały się we znaki...Na szczęście mamy wygodne fotele w aucie, wiec się rozlozylam i jechał jak nadobna matrona :-D. Żal mi tylko było mojego męża, umeczony strasznie, właśnie odsypia :-).

Babydust, tak, autem z bo chcemy zwiedzić Walie i Szkocje przy okazji :-).

Myla, który tc? Moja ważyła w 21 tc ok 360 g.

Madzia, ja bym na pogrzeb chyba tez nie poszła...

Margo, kurcze, szlag by trafił ta cukrzycę. Może ja wyklucza przy dodatkowych badaniach?

Szaj dobrze ze szczesliwie dojechaliscie, to gdzie jestes? W liverpoolu?

Ja się dziś melduję. Rano mała już nie miała gorączki, Tak więc jestem szczęśliwa. Problem w tym, że dalej nie chce jeść. Ale może coś w końcu zje. Nie wiem czy mogę jej podać lek typu apetizer czy lepiej czekać.

dobrze ze juz nie ma goraczki, co do leku to nie wiem.

Ja po polowkowym, wszystko elegancko i w normie. Jak pani doktor polozyla sprzet na brzuchu na ekranie pierwsze co to pojawila sie pipcia:tak::szok::-D
Wazy 487g.:happy:
Badanie 100 euro. Dostalam paczuszke, probke jakiegos kremu do dziecka ale musze doczytac co to bo strasznie male literki, probke kremu na rozstepy, dettol mydlo w plynie 250ml, i masc do sutkow 40ml. :szok: zaszaleli, sie nie spodziewalam.

Bylam pozniej w sklepie z dzieciecymi rzeczami od skarpetek po lozeczka i wozki, wszystko tam bylo, cieszylam sie jak male dziecko:zawstydzona/y:

Do góry