reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
U nasz w szpitalach te
SA szkoły ale nie na NFZ!!! Kurde choć juz mam sprawę i nie mam się czego uczyć to na NFZ bym poszła a co! Ubezpieczenie place wiec będę się za swoje kształcić!
SA szkoły ale nie na NFZ!!! Kurde choć juz mam sprawę i nie mam się czego uczyć to na NFZ bym poszła a co! Ubezpieczenie place wiec będę się za swoje kształcić!
Dzięki Dziewczyny! Nie odpiszę wszystkim, ale nadrobie i od teraz obiecuje regularną obecność ;-).
Dojechaliśmy po 24 godzinach, a planowaliśmy około 18... Niestety, opóźnienia na promie i nieziemskie korki od Londynu aż po Liverpool dały się we znaki...Na szczęście mamy wygodne fotele w aucie, wiec się rozlozylam i jechał jak nadobna matrona . Żal mi tylko było mojego męża, umeczony strasznie, właśnie odsypia :-).
Babydust, tak, autem z bo chcemy zwiedzić Walie i Szkocje przy okazji :-).
Myla, który tc? Moja ważyła w 21 tc ok 360 g.
Madzia, ja bym na pogrzeb chyba tez nie poszła...
Margo, kurcze, szlag by trafił ta cukrzycę. Może ja wyklucza przy dodatkowych badaniach?
Dojechaliśmy po 24 godzinach, a planowaliśmy około 18... Niestety, opóźnienia na promie i nieziemskie korki od Londynu aż po Liverpool dały się we znaki...Na szczęście mamy wygodne fotele w aucie, wiec się rozlozylam i jechał jak nadobna matrona . Żal mi tylko było mojego męża, umeczony strasznie, właśnie odsypia :-).
Margo, kurcze, szlag by trafił ta cukrzycę. Może ja wyklucza przy dodatkowych badaniach?
Myla Novak
Szaj dobrze ze juz na miejscu.
370 w 22 tc
370 w 22 tc
Myla Novak
No i nie ma. U nas w szpitalu kolejno 500 i 300zl o!dupa!
Myla Novak
Natasza mi tam nie zależy bonjuz 2 razy pozytywnie egzamin zdalam po prostu się dziwie
reklama
Kuklaki
Cześć u mnie w tym tygodniu dużo się Działo zakupy porządki i tak dalej same wiecie jak to przed świętami. Dziś Pierwszy Raz byłam w Szkole rodzenia na NFZ i było super darmowe paczki co wizyta fachowe doradztwo naprawdę super
Fajnie, poszlabym, ja to nawet na takie targi albo cos bym poszla ale tu nic nie moge znalezc.
Dzięki Dziewczyny! Nie odpiszę wszystkim, ale nadrobie i od teraz obiecuje regularną obecność ;-).
Szaj dobrze ze szczesliwie dojechaliscie, to gdzie jestes? W liverpoolu?
Ja się dziś melduję. Rano mała już nie miała gorączki, Tak więc jestem szczęśliwa. Problem w tym, że dalej nie chce jeść. Ale może coś w końcu zje. Nie wiem czy mogę jej podać lek typu apetizer czy lepiej czekać.
dobrze ze juz nie ma goraczki, co do leku to nie wiem.
Ja po polowkowym, wszystko elegancko i w normie. Jak pani doktor polozyla sprzet na brzuchu na ekranie pierwsze co to pojawila sie pipcia
Wazy 487g.
Badanie 100 euro. Dostalam paczuszke, probke jakiegos kremu do dziecka ale musze doczytac co to bo strasznie male literki, probke kremu na rozstepy, dettol mydlo w plynie 250ml, i masc do sutkow 40ml. zaszaleli, sie nie spodziewalam.
Bylam pozniej w sklepie z dzieciecymi rzeczami od skarpetek po lozeczka i wozki, wszystko tam bylo, cieszylam sie jak male dziecko