reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Cześć dziewczynki
Olusia gratuluje wizyty i po cichu przynajmniej jednej córeczki;-)
Myla Tobie tez gratuluje córeczki;-)
Solenizantkom wszystkiego naj naj naj:tak:
Dziewczyny też tak macie że jak więcej pochodzicie to bolą Was dosłownie podeszwy w stopach? U mnie to masakra nie mogę chodzić:-(

reklama
W końcu trochę spokoju :) dzisiaj juz miałam ochotę zostać w domu bi wszystkie jeansy jakie przymierzalam cisnely mnie w brzuch i juz mi sir płakać chciało... Na co mój M że przecież nie muszę zapinac guzika -_- w końcu ubralam dwie pary rajstop i leginsy i dzisiaj dzidziuś wyjątkowo dawał i sobie znać. Może dlatego że te trzy warstwy tez w jakiś sposób uciekały brzuch...czas na zakupy...

Aylin gratuluje kopniaczkow !!!:) :) :)

Dziękuję :) nie spodziewałam się tak szybko. Tysie w 21 tyg dopiero poczułam. A tu 4 tyg wczesniej.

Aaa i we wtorek lecimy na tygodniowy urlop. W końcu bo juz szalu dostawalam

Pat - ja mam jeansy jedne ciążowe. Bo drugie jakies wysokie są i niewygodne. Wiec tez na zakupy idę.
A i pamiętam ze jak w poprzedniej ciąży chciałam kupic rajstopy i getry ciążowe to mi kobieta doradzila żebym kupila 1-2 rozmiary większe ale normalne. Bo tańsze przez połowę. I kupiłam - miała rację bo w pasie luz miałam hehe i dwie pary zamiast jednej :))

Aaaa i córkę mam chora. W 3 dni musze ja wykurować.

Aylin ale tobie zazdroszcze urlopu... chociaz moj dzis tez cos mowil ze bedzie mial wolne, bo musi pare dni wybrac wiec jest szansa ze sobie tez gdzies pojedziemy.... fajnie by bylo :tak:

Olusia - nie ma czego zazdrościć. To mój pierwszy w tym roku.... Tzn bylam na długim weekendzie s czerwcu i z corka w lipcu 5 dni. Ale taki nasz we dwoje to pierwszy

reklama
Do góry