reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla fajny zakup.
Asiorek ale sen, mi sie jakies głupoty śniły ale zapamiętałam że patrzyłam na nogi moje a tam włosy jak u mojego faceta i myśle no kurde przeciez dwa dni temu depilowałam wtf

Myla gratuluje pierwszego zakupu :-)

Asiorek ale sen... jak z filmu... !;-) mnie sie rzadko coś sni... ostatnio mialam sen, pamietalam go potem a teraz juz nie...;-)

p.s wstawilam zdjecie brzuszka mojego do galerii...
:-D

Ostatnia edycja:
A dziś pewnie produkcji nie będzie ...a ja się nudze,wrocilam z cmentarza i siedze w domu u koleżanki i pilnuje jej córki bo ona wczoraj urodzila synka :-D no i jej maz mnie poprosił bo chciał do niej jechać. Ale żeby nie siedzieć bezczynnie to nalozylam sobie farbę na wlosy

Dobry :)
Olusia gratuluje udanej wizyty :)
Figlaste Motylki :) :tak:

Neta no nie wiedziałam .., a z zalando? Tam chyba darmowe ..?
Wszystkiego najlepszego :)

Myla juz szaleje z różowym hehe

Lei córcia dzis tez ma urodziny?
No 100 zdrowych latek dla niej :)

Miłej soboty :)

Olusia dostałam, dzis albo jutro wrzuce nową wersje.
Horoskop to różnie, w nie których scorpion do 22 listopada :-) mój ojciec i dwóch braci to strzelcy :-)
Myla, dzwignia była :-) :-) :-)

reklama
Ja właśnie sobie uświadomiłam że też przybędzie mi latek.zupełnie zapomniałam a to już za tydzień moje urodzinki. Ach ten czas leci niby od poniedziałku mam już wolne od pracy ale jak to będzie nie wiem bo jakoś tak w pracy zero rozmowy na ten temat.ja tylko napomknelam że przyjdę w pn pomóc raporty nowej zrobić. Ale co dalej? We wtorek mam wizytę u gin we środę pasowałoby by podejść do pracy z l4. A najgorsze że moja córa rozłożyła się na dobre i antybiotyk dostała na 7 dni i zakaz wychodzenia co trochę komplikuje mi sprawe.Ach jakoś tak wszystko pod górkę się robi.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry