reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Emily sie szybko zwinęła do spania dzis , zobaczymy jak to jutro bedzie ...

Renatko, Neta, Milia dzieki:)

Olusia słonko nie dolkuj mi .., niedługo napewno bedzie lepiej :)
Buziaki

Kanapa stoji :) :) :)

Lei maleństwo wynagrodziło Ci dzisierjszy stres :-) super gratuluje. Mąż już po wszystkim zobaczysz z dnia na dzień będzie coraz lepiej :-)

Karina zdrówka dużo dla Emily żeby ją nic nie rozłożyło!!!!!!!!

Olusia nie dołuj nam się tutaj, jeszcze troszkę i będzie dobrze:-)

Wszystkim chorowitym zdrówka!!

Ja się dzisiaj popołudniu zdrzemnełam i ciezka noc będzie przede mną:-( ehh..

Ja jeszcze nie spie:-)

Karina no w koncu, teraz kanapa stoi a Karina lezy (na kanapie)

Vesunna udanej imprezy zycze:tak:

Lei to teraz juz z gorki, opuchlizna przejdzie, przestanie bolec i wszystko dobrze bedzie:tak: Fajnie ze ci tam dzidzia puka, u mnie jeszcze za wczesnie

Zdrowia wszyskim mama i dzieciaczkom,

Oby migreny minely:tak:

Zdrowka dzieciaczkom. Moj dostal antybiotyk ale nie wiadomo co to. Wieczorem bylo ok i zastanawialismy sie czy jednak dawac no ale w koncu dostal.

Karina no i super ze juz jest i nie trzeba czekac.
Udalo mi sie przespac nocke a M wzial mojego chorowitka i spia razem w salonie. Ale nie czuje sie wyspana.
To moja dzidzia powinna mnie kopac juz gdzie sie da bo mam faze na slodkie:/ ale nic nie czuje. Mam tylko nadzieje ze niedlugo mnie od cukierkow odrzuci.

Dzięki dziewczyny, nie pamietam kiedy taki stres miałam jak wczoraj.

Olusia to widocznie musisz jeszcze troche na samych zupach poleciec...ja z kolei z rana muszę sie pilnować, wystarczy, ze np zjem dżem albo ser żółty to mi niedobrze i mdli i czasem wymiotuje. A jak zjem serek z awokado to czuje sie fantastycznie czy ktos mi to wytłumaczy, co za różnica co zjem na śniadanie? :confused: potem w dzien to juz obojętne, jem co mam albo na co mam ochotę. A rano musi byc to samo. I koniecznie gorąca herbata z miodem :-D

Na słodkie nie mam jakos specjalnie ochoty, w poprzedniej ciazy dopiero pod koniec mi sie włączyło no i po porodzie jak karmiłam. Wtedy to pochłaniałem ogromne ilości czegokolwiek z czekolada :sorry2:

Dobry :)

Emily chyba bedzie zdrowa, nie miala temeratury :) i ogólnie dobrze wygladała :) dzieki Bogu

Natasza dzieki za troskę :)

Kuklaki a żebyś wiedziała lol bardzo wygodna :)

Olusia, Marlea dzieki :)

Ja też w miarę wyspana :)
Naleśniki robię :)
Zaraz na zakupy i do Ikei pozniej musze cisnąć ...

Miłej soboty :)

reklama
Do góry