reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

tylko dziewczyny spokojnie z tym przepisem ja rok czasu sie do niego przekonywałam ;) a jak kiedys przywiozlam do domu , pokroilam postawilam na stole wpadla moja siostra i w drzwiach -"kochana jestes, jak mi sie chce słodkiego" Po pierwszym gryzie pluła dalej niż widziała :-D a wyglada on troche jak piegusek / pasztet.

Margomari - multicytat tzn jak czytasz zaznaczasz sobie komu chcesz odpowiedziec i mozesz zaznaczyc kilka postów i odpowiedziec kilku osobom w jednym poscie i nic Ci się nie pojawia jak to zaznaczasz - cytaty pojawią Ci się dopiero wtedy jak na sam koniec klikniesz odpowiedź. a przez cytat odpowiadasz danej osobie. Kurcze mam nadzieje ze cos zrozumiesz bo jak zwykle mam wrazenie ze namieszalam;)

Ostatnia edycja:
reklama
Myla, mnie dziś też napiernicza na dole, podbrzusze, ale wątpię żeby to był pęcherz.
Nigdy z pęcherzem problemów nie miałam, sikam normalnie, hmmm...
Ale jak usiądę to potem wstać nie mogę tak mnie boli, tak samo jak po nocy wstać nie mogłam, tak mnie napierniczało :(
Póki nie plamię to mam nadzieję, że jest OK.
Na szczęście jutro wizyta, to może coś gin doradzi...
:/

A ja mam ochote na zupke chinska... rzadko to jadlam ale dzis jakos mam ochote..
ja jem prawie codziennie :( tak mi teraz smakuje :/

Ja też bardzo ciepłolubna :) Skarpety do spania muszą być !
:)

Renatka zjadlam zupe chinska.... ale mi smakowala jak nigdy !!;-)mniaaaaaam

Ja dzis na nospie i magnezie jestem.. kaszel mnie meczy strasznie.... :-(

Myla moze tez jakaś gorąca kąpiel i bardzo dużo pij bo przez siusianie szybciej bakterii z pęcherza sie pozbędziesz:(

Dziewczyny bardzo wam zazdroszczę tych rychów:) ciekawe kiedy ja cos poczuje? Bardzo ogólnie jestem ciekawa co mini tam w środku robi, najlepiej gdyby było jakieś okienko do podglądania :)

własnie popijam mleko słodzone skondensowane :-D:-D:-D poezja..

Gemma współczuje, ja nigdy nie miałam wiec nie doradze nawet

Myla o kurcze!! współczuje dziadostwa!! skąd to Ci się przyplątało??

Olusia no gdzie jesteś? :-D

Doli mleko w tubce? Ja czasem w Pl sklepie kupuje dwa łyki i gardło boli takie słodkie :-D

Jezuu zejdę na zawał od tych nerwów. Ja juz myśle co będzie jakby cos sie mojemu jutro stało... :sad: Ja *******e, oszaleje..najchętniej to bym sie upiła..:-(

Dziewczyny amol jeszcze nie dojechal.... bol glowy da sie zniesc aczkolwiek caly czas boli. Kolezanka powiedziala zebym cisnienie zmierzyla. Cisnienie Ok 112/ 77 ale puls 98 ;/ Mowi ze wysoki ;/ mialyscie moze taki albo poodbny?
kurcze nie wem - moze to z tego bolu glowy... Doktorek po telfonem wiec bede dzonila tylko dzis ma dyzur w szpitalu trudniej go bedziezlapac. ale ciekawe co powie
spokojnego wieczorka

reklama
Anemonne a jaka to zupa japonska? cos jak ten vifon? ;-)

Karina a kiedy u ciebie zmienia sie grafik?;-)

doli tu jestem....jade do ciebie.. wypatruj mnie w oknie.. he he :-D ja tez lubie mleko w tubce czekoladowe...

Gemma1 ja mam bardzo czesto taki puls... :-(

Ostatnia edycja:
Do góry