reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Lei wszystko bedzie dobrze, uspokuj sie nerwy nikomu nie pomagaja tylko szkodza.

Gemma bidulko mam nadzieje ze szybko przejdzie:tak:

Zazdroszcze zupki mniam. Ja mam obiecana pizze dzisiaj, juz dwa dni za mna chodzi, juz glodna sie robie a moj jeszcze z pracy nie wrocil

reklama
Lei wszystko bedzie dobrze, uspokuj sie nerwy nikomu nie pomagaja tylko szkodza.

Gemma bidulko mam nadzieje ze szybko przejdzie:tak:

Zazdroszcze zupki mniam. Ja mam obiecana pizze dzisiaj, juz dwa dni za mna chodzi, juz glodna sie robie a moj jeszcze z pracy nie wrocil

Dzieki Kuklaki :) puls zmierzylam jeszcze razi juz nizszy bo 78 czyli jest ok. Czekam na amol maz przywiezie po 20stej - moze uda się przespac noc :)
uuuu znow smaki robicie :) o jakbyn zjadla "ser w ziolach" wiem ze to syf ale czasem mam na to ochote.. :)

własnie popijam mleko słodzone skondensowane :-D:-D:-D poezja..

Gemma współczuje, ja nigdy nie miałam wiec nie doradze nawet

Myla o kurcze!! współczuje dziadostwa!! skąd to Ci się przyplątało??

Olusia no gdzie jesteś? :-D

Doli tarlam pewnie gdzieś pinda po brudnym chodniku :-D

Ja dziś cały dzień spie,poza chwilowym napadem koleżanki z mała dzidzia...
Asiek sorki ze nie oddzwonilam ale spieee!!!masakra...byle jutro było lepiej

oddajcie troche waszego apetytu :tak: ja dziś znów walczę z mdłościami :-( matko kiedy one przejdą :-(

myla - zdrówka :tak:

gemma - współczuje :-( oby szybko przeszło

spokojnej nocki , choć czytając wasze posty dla niektórych może być nawet i baaardzo miła :-)

kifsi ja dzis od nocy zle sie czuje znow.. mdlosci i wymioty.. a bylo juz w miare ok... ech... jutro bedzie lepiej !:tak:

Pewnie znow pojde pozno spac... w dzien pospalam to teraz bede buszowac... hi hi:-)

Lei głowa do góry ... Nic mu nie bedzie :) ✊✊✊

Olusia juz w tym tygodniu jutro na rano .., musze 5:30 wstac :(

A ja zwarjuje dzis ...
Czekałam 3 miesiące na kanapę i co ..., dali mi ja bez stopek ..., na czym ja mam to kuzwa postawić??? Na pipie chyba :(
I jeszcze każą czekac do 2 tygodni na dostawę części ....
Poduszek tez nie było , ale z nimi to nie problem ..., bo teraz nie ma jak siedzieć normalnie ....
No myslalam ze sie pobucze tam :(

Heeejka.

Ja dziś poczułam ruch maleństwa pierwszy raz od jakiegoś czasu, bo ostatni byl jakoś w 15 tyg. Mam nadzieję, że już nie będę mieć takiego odstępu. :-D Dzisiaj czuje się taka pełna, najedzona a w sumie zjadłam tylko 2 kawalki piernika. Lubię czytać jak piszecie co u was i w ogóle, a jestem z Wami od kilku dni. :-D

Muszę się Wam pochwalić, że coraz lepiej mi idą jazdy na pprawo jazdy. :-pJestem z siebie dumna, hehe:sorry2:

A niech im myszy zjedzą cały magazyn jak tylko dostaniesz swoje nóżki Karina :wściekła/y:

A propo naczyń to zagonilam meza bo tez wczoraj usłyszałam, ze jutro :no: no to ma teraz, po nocy zmywa zamiast sie pakować albo tulic ciężarna zestresowana...

Karina dla mnie to tez byl dramat jak mialam wstac do pracy na 7 rano... to wstawala o 6.. do roboty mialam 10 min autobusem;-) uu to faktycznie kanape bez czesci i kaza tyle czekac..to jakas kpina ! i co teraz? masz kanape a jej nie masz... masakra!:wściekła/y:

Aurelka gratuluje ruchow dziecka oraz jazd.. :-) powiedz kiedy wyjedziesz na droge to pomacham tobie he he

reklama
Do góry