reklama
Kuklaki
Fanka BB :)
Poczekajcie dziewczyny jeszcze az bedziecie wiedziec co bedzie, mozna sie tez wymieniac, jak ktos mial chlopca a bedzie dziewczynka z kims kto mial dziewczynke a bedzie chlopak, gorzej z tymi co nie mialy, Ale dziewczynki nawet jak nie macie od kogo dostac to napewno rodzina i znajomi w prezecie poprzynosza tak mi sie wydaje.
Aurelka naprawde jesz dwa sloiki ogorkow na raz?
Dobranoc kobitki, orgazmowych snow zycze dzisiaj
Aurelka naprawde jesz dwa sloiki ogorkow na raz?
Dobranoc kobitki, orgazmowych snow zycze dzisiaj
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Kuklaki czekamy cierpliwie ;-) ale cos mi mowi ze jedno to bedzie dziewczynka ;-)
Dzis ogladalam lozeczka i chyba mam juz wybrane ;-)
A ja nie umiem cos spac.. przewracam sie z boku na bok.. ech...
Dzis ogladalam lozeczka i chyba mam juz wybrane ;-)
A ja nie umiem cos spac.. przewracam sie z boku na bok.. ech...
Witam mamuśki i brzuszki!
Ja mam cos problem z dodaniem zdjeć. Kiedys mi sie udało a teraz juz dupa...
Nocka super, wszyscy jeszcze śpią, ja przed chwila wstałam oczywiście na siku ;-)
Wczoraj w Ikei widziałam trojaczki, serce mi szybciej zabiło, takie maleństwa. A jaka furorę robiły no myslalam, ze mi mleko z cycków tryśnie takie słodziaki
Vesunna, ciezko czasem tym bardziej, ze w tych stabilizatorach to nic zrobic, nawet sie podetrzeć za przeproszeniem, ani pozmywać ani gotować to nie nosze cholerstwa ale juz sie jakby przyzwyczaiłam, ból nie jest mocny ale jednak ciągły. Najgorzej jak czasem jakis ruch zrobię i sie wlasnie kciuk przyblokuje, to jest ból.. Ale jak strzeli to juz jest ok. No muszę z tym teraz żyć nie mam wyjścia.
Ja mam cos problem z dodaniem zdjeć. Kiedys mi sie udało a teraz juz dupa...
Nocka super, wszyscy jeszcze śpią, ja przed chwila wstałam oczywiście na siku ;-)
Wczoraj w Ikei widziałam trojaczki, serce mi szybciej zabiło, takie maleństwa. A jaka furorę robiły no myslalam, ze mi mleko z cycków tryśnie takie słodziaki
Vesunna, ciezko czasem tym bardziej, ze w tych stabilizatorach to nic zrobic, nawet sie podetrzeć za przeproszeniem, ani pozmywać ani gotować to nie nosze cholerstwa ale juz sie jakby przyzwyczaiłam, ból nie jest mocny ale jednak ciągły. Najgorzej jak czasem jakis ruch zrobię i sie wlasnie kciuk przyblokuje, to jest ból.. Ale jak strzeli to juz jest ok. No muszę z tym teraz żyć nie mam wyjścia.
Kuklaki
Fanka BB :)
Lei biedna ty non stop w bólu.
Dzień dobry bo zapomniałam,
Ja całą noc prawie nie śpie a przynajmniej tak mi się wydaje, pewnie przez to zże wczoraj tak długo spałam no nic, wstałam pomyślałam że mleka sobie zagrzeje i kakałko wypije. Najpierw postanowiłam nie brudzić garnka i wstawiłam wode a do tego szkl z mlekiem no k...a dno odpadło, no nic wylałam i wlałam mleka do garnka, podgrzałam zrobiłam kakałko, robie łyka a tu coś w zębach, wyciągam a tu biała glistka taka nosz k...a nie moge się nawet kakao napić. Zostawiłam i przyszłam do łóżka. Tylko sobie myśle gdzie było to dziadostwo mleko teraz otwarłam a kakao też prawie nowe.
Dzień dobry bo zapomniałam,
Ja całą noc prawie nie śpie a przynajmniej tak mi się wydaje, pewnie przez to zże wczoraj tak długo spałam no nic, wstałam pomyślałam że mleka sobie zagrzeje i kakałko wypije. Najpierw postanowiłam nie brudzić garnka i wstawiłam wode a do tego szkl z mlekiem no k...a dno odpadło, no nic wylałam i wlałam mleka do garnka, podgrzałam zrobiłam kakałko, robie łyka a tu coś w zębach, wyciągam a tu biała glistka taka nosz k...a nie moge się nawet kakao napić. Zostawiłam i przyszłam do łóżka. Tylko sobie myśle gdzie było to dziadostwo mleko teraz otwarłam a kakao też prawie nowe.
Cooo kuklaki no weź Niczego sie tak nie brzydze jak pająków i białych robaków ( w tym momencie na sama myśl mdleje po trzy razy i zalewam sie zimnym potem...)
A nocki współczuje. Jak mnie dopada bezsenność ciężarnej to mam takiego w*****, tym bardziej jak wiem, ze w dzien nie odespie..
A nocki współczuje. Jak mnie dopada bezsenność ciężarnej to mam takiego w*****, tym bardziej jak wiem, ze w dzien nie odespie..
Spróbuj sie przemęczyć bo ciezko Ci sie będzie potem przestawić
Ja to moge sie kimnac jak mała spi ale nie korzystam. Zazwyczaj wtedy na necie siedze albo szykuje obiad, choc ustaliłam sobie, ze drzemki sa od odpoczynku i staram sie wtedy nic nie robic
Ja to moge sie kimnac jak mała spi ale nie korzystam. Zazwyczaj wtedy na necie siedze albo szykuje obiad, choc ustaliłam sobie, ze drzemki sa od odpoczynku i staram sie wtedy nic nie robic
reklama
Dzień dobry wam wszystkim. Już dzieciątko do przedszkola odprawione tatuś do pracy a ja chwila oddechu. Najgorsze że u nas taka wredna pogoda i zimno, a ja nie mam kurtki muszę kupić, ale nie chcę mi się po sklepach chodzić. Wypatrzyłem na allegro fajne, ale boję się że nie trafię z rozmiarem no I czy Napewno bedzie taka ciepla na jaka wyglada.Bo w sklepach albo za drogie ale za cienkie albo nie fajne i nachodzi się nie będę mogła zdecydować się a potem kupię i mi będę do końca zadowolona. Nie nawidze kupować butów i kurtek dla siebie.