reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Poczekajcie dziewczyny jeszcze az bedziecie wiedziec co bedzie, mozna sie tez wymieniac, jak ktos mial chlopca a bedzie dziewczynka z kims kto mial dziewczynke a bedzie chlopak, gorzej z tymi co nie mialy, Ale dziewczynki nawet jak nie macie od kogo dostac to napewno rodzina i znajomi w prezecie poprzynosza tak mi sie wydaje.

Aurelka naprawde jesz dwa sloiki ogorkow na raz?:szok:

Dobranoc kobitki, orgazmowych snow zycze dzisiaj:-D:-D:-D

Kuklaki czekamy cierpliwie ;-) ale cos mi mowi ze jedno to bedzie dziewczynka ;-)

Dzis ogladalam lozeczka i chyba mam juz wybrane ;-)

A ja nie umiem cos spac.. przewracam sie z boku na bok.. ech...

Witam mamuśki i brzuszki!

Ja mam cos problem z dodaniem zdjeć. Kiedys mi sie udało a teraz juz dupa...

Nocka super, wszyscy jeszcze śpią, ja przed chwila wstałam oczywiście na siku ;-)

Wczoraj w Ikei widziałam trojaczki, serce mi szybciej zabiło, takie maleństwa. A jaka furorę robiły :-D no myslalam, ze mi mleko z cycków tryśnie takie słodziaki :sorry:

Vesunna, ciezko czasem tym bardziej, ze w tych stabilizatorach to nic zrobic, nawet sie podetrzeć za przeproszeniem, ani pozmywać ani gotować to nie nosze cholerstwa :no: ale juz sie jakby przyzwyczaiłam, ból nie jest mocny ale jednak ciągły. Najgorzej jak czasem jakis ruch zrobię i sie wlasnie kciuk przyblokuje, to jest ból..:szok: Ale jak strzeli to juz jest ok. No muszę z tym teraz żyć nie mam wyjścia.

Lei biedna ty non stop w bólu.

Dzień dobry bo zapomniałam,

Ja całą noc prawie nie śpie a przynajmniej tak mi się wydaje, pewnie przez to zże wczoraj tak długo spałam no nic, wstałam pomyślałam że mleka sobie zagrzeje i kakałko wypije. Najpierw postanowiłam nie brudzić garnka i wstawiłam wode a do tego szkl z mlekiem no k...a dno odpadło, no nic wylałam i wlałam mleka do garnka, podgrzałam zrobiłam kakałko, robie łyka a tu coś w zębach, wyciągam a tu biała glistka taka nosz k...a nie moge się nawet kakao napić. Zostawiłam i przyszłam do łóżka. Tylko sobie myśle gdzie było to dziadostwo mleko teraz otwarłam a kakao też prawie nowe.

Cooo kuklaki no weź :szok: Niczego sie tak nie brzydze jak pająków i białych robaków :no: ( w tym momencie na sama myśl mdleje po trzy razy i zalewam sie zimnym potem...)

A nocki współczuje. Jak mnie dopada bezsenność ciężarnej to mam takiego w*****, tym bardziej jak wiem, ze w dzien nie odespie..

Ja to nie mam problemu, odeśpie w dzień ale potem znowu w nocy nie będe spać, to jest najgorsze, spróbuje dzisiaj w dzień nie spać ale ciężko to widze

Spróbuj sie przemęczyć bo ciezko Ci sie będzie potem przestawić :sorry:

Ja to moge sie kimnac jak mała spi ale nie korzystam. Zazwyczaj wtedy na necie siedze :-D albo szykuje obiad, choc ustaliłam sobie, ze drzemki sa od odpoczynku i staram sie wtedy nic nie robic :tak:

Dziendoberek :)
ja dzis drugi dzien obudziłam się zmeczona :( ehhh a dzis caly dzien poza domem - wroce ok 21szej ;/
najpierw praca do 16stej a potem szkolenie :bezpieczny maluch.
siłek i dnia bez bólu dla wszystkich potrzebujących :)

reklama
Dzień dobry wam wszystkim. Już dzieciątko do przedszkola odprawione tatuś do pracy a ja chwila oddechu. Najgorsze że u nas taka wredna pogoda i zimno, a ja nie mam kurtki muszę kupić, ale nie chcę mi się po sklepach chodzić. Wypatrzyłem na allegro fajne, ale boję się że nie trafię z rozmiarem no I czy Napewno bedzie taka ciepla na jaka wyglada.Bo w sklepach albo za drogie ale za cienkie albo nie fajne i nachodzi się nie będę mogła zdecydować się a potem kupię i mi będę do końca zadowolona. Nie nawidze kupować butów i kurtek dla siebie.

Do góry