reklama
Myla no to piąteczka.. jeszcze ta pogoda do dupy chory dzieciak i ja
kajka ja dalej 0.. schudłam trochę i tak zostaje
Aylin ooo super spa... serio :/ potem usłyszysz , że cały dzień wolne miałaś
Karina super :-)
laski
kajka ja dalej 0.. schudłam trochę i tak zostaje
Aylin ooo super spa... serio :/ potem usłyszysz , że cały dzień wolne miałaś
Karina super :-)
laski
Ostatnia edycja:
Dopiero udało mi się Was nadrobić wczoraj nawet nie miałam siły wejść na forum przez te chorubsko...lekarz przepisał antybiotyk ale ciocia farmaceutka powiedziała, żebym nie faszerowała na razie malucha antybiotykami i dała mi jakieś leki z nakazem leżenia w łóżku i niestety studia w ten week musiałam sobie odpuścić i coś czuje że wykładowcy będą krzywo patrzeć bo ta uczelnia jest chora -_-
Karina efekt powalający miałam Ci już wcześniej powiedzieć, że Emily to cała mama
Karina efekt powalający miałam Ci już wcześniej powiedzieć, że Emily to cała mama
Myla Novak
Fanka BB :)
to sie relaksujesz podobnie jak ja, chodze niby sprzatam choc bardziej wyglada to jakbym w smole chodzila...sil mi brakJa właśnie pranie wstawilam mały ogarnia swój pokój i czekam na szwagra z kartonami - przywożą i rzeczy po dzieciach bo przy okazji przeprowadzki musimy zabrać jakoś
potem musze do endokrynologa wiec obiad zjemy na mieście choć jak patrze za okno to spod koca nie wychodzilabym dzisiaj chętnie !
Hej słoneczka
Nie spałam całą noc usnęłam ok 6 rano a 40 minut później mąż mnie obudził. Byłam z synem u lekarza znów ma zapalenie ucha. W nocy miał okropną gorączke , teraz minęła a le boli go teraz głowa. Ucho już nie boli. Nie chce mu podawać znów nurofenu przeciwbólowo , jak można ulżyc takiemu 5 latkowi gdy boli głowa?
Dostaje mnóstwo leków , antybiotyk i inne
Ja dzisiaj chce pomyć okna póki jeszcze jestem w stanie z małym brzuchem coś robić. Zresztą w przyszłym tygodniu nie dam rady tego zrobić A z a 2 tygodnie są już święta. Ide was podczytać co od wczoraj naskrobałyście.
Nie spałam całą noc usnęłam ok 6 rano a 40 minut później mąż mnie obudził. Byłam z synem u lekarza znów ma zapalenie ucha. W nocy miał okropną gorączke , teraz minęła a le boli go teraz głowa. Ucho już nie boli. Nie chce mu podawać znów nurofenu przeciwbólowo , jak można ulżyc takiemu 5 latkowi gdy boli głowa?
Dostaje mnóstwo leków , antybiotyk i inne
Ja dzisiaj chce pomyć okna póki jeszcze jestem w stanie z małym brzuchem coś robić. Zresztą w przyszłym tygodniu nie dam rady tego zrobić A z a 2 tygodnie są już święta. Ide was podczytać co od wczoraj naskrobałyście.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Karina ty juz na nogach o tej porze, dla mnie to srodek nocy he he :-) a twoje zdjecie przypomina mi moja kolezanke...bardzo podobna jestes do niej.. faza druga super kosmos... hehe a efekt koncowy super !
Ja nie chodze na solarium, nie wiem czy mozna w ogole chodzic.. ja sie opalilam w wakacje i troche we wrzesniu jak bylam na dzialce...;-)
Doliores nie smutaj sie :* moj m pojechal kiedys do bielska do chinczyka i robil mu akupunkture na brzuchu....potem sie lepiej czul, przepisal ziola i moj sobie chwalil..
Renatka udanej zabawy
Amisia221 ja jeszcze nie doszlam do swojej wagi, bo schudlam od wymiotow... ale powoli ide do swojej wagi i mam nadzieje ze w koncu zaczne tyc..;-)
Kajka :* :* hehe jeszcze ciebie dogonie z kg
Ja nie chodze na solarium, nie wiem czy mozna w ogole chodzic.. ja sie opalilam w wakacje i troche we wrzesniu jak bylam na dzialce...;-)
Doliores nie smutaj sie :* moj m pojechal kiedys do bielska do chinczyka i robil mu akupunkture na brzuchu....potem sie lepiej czul, przepisal ziola i moj sobie chwalil..
Renatka udanej zabawy
Amisia221 ja jeszcze nie doszlam do swojej wagi, bo schudlam od wymiotow... ale powoli ide do swojej wagi i mam nadzieje ze w koncu zaczne tyc..;-)
Kajka :* :* hehe jeszcze ciebie dogonie z kg
Ehh.. jesień rozkłada powoli i mnie. A wy jak dziewczyny zdrowie ?
reklama