reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Siedzicie bezczynnie na forum a ja w tym czasie jakimś cudem zlapalam powera. Poukladalam ciuchy u dzieciaków od nowa w szafkach przygotowała obiad,wysprzatalam cala chatę, wstawilam 2 prania,przesunelam szafki,pochowalam kable,odkurzylam,pomylam podłogi i podlaczylam chlopakom komputer...a jeszcze umylam włosy w końcu
A to wszystko przy radiu złote przeboje
Kuklaki
Siedzicie bezczynnie na forum a ja w tym czasie jakimś cudem zlapalam powera. Poukladalam ciuchy u dzieciaków od nowa w szafkach przygotowała obiad,wysprzatalam cala chatę, wstawilam 2 prania,przesunelam szafki,pochowalam kable,odkurzylam,pomylam podłogi i podlaczylam chlopakom komputer...a jeszcze umylam włosy w końcu
Myla ale power.
Ja sobie pomalutku rosołek gotuje bo mam smaka od tygodnia. A teraz lekarz pozwolił troszke wstawać
Aurelka.
Karina - Super wyglądasz, aż mnie naszło, żeby do blondu wrócić, ah.
Myla - Skąd masz tyle energii? Daj trochę, ja się zbieram od tygodnia, żeby małej łóżko prześcieradło poprawić w łóżku, a co dopiero tyle rzeczy zrobić, chyba jestem zbyt leniwa..
Ja się dzisiaj nadreptałam z małą. Najpierw godzinny, pieszy spacerek. A potem oczywiście godzinnie usypianie malej w wózku na dworze, bo niestety inaczej nie uśnie. I już sily nie mam, a gdzie jeszcze sprzątanie i dalsze zajmowanie się Zuzią? Ech.
Myla - Skąd masz tyle energii? Daj trochę, ja się zbieram od tygodnia, żeby małej łóżko prześcieradło poprawić w łóżku, a co dopiero tyle rzeczy zrobić, chyba jestem zbyt leniwa..
Ja się dzisiaj nadreptałam z małą. Najpierw godzinny, pieszy spacerek. A potem oczywiście godzinnie usypianie malej w wózku na dworze, bo niestety inaczej nie uśnie. I już sily nie mam, a gdzie jeszcze sprzątanie i dalsze zajmowanie się Zuzią? Ech.
Myla Novak
Bo to jest tak ze ja się burze kompletnie bez energii,zaczynam cos robić ale to wygląda bardziej jakbym spala chodząc ledwo podnosząc ręce ale im więcej robię tym mam więcej energii i teraz siedząc co chwile myślę co by tu robić tak jakbym się nakrecila .niestety jak zasiedzenia za długo to czar prysnie
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Doliores i Pat2504 nie pisalam wczoraj o wizycie bo przyjechalam do domu padnieta, a jeszcze w drodze powrotnej zrobilo mi sie w aucie tak nie dobrze ze zwymiotowalam..
Myla Novak faktycznie powera masz i to wielkiego ! ja dzis troche ogarnelam kuchnie, zrobilam pranie, robie obiad i moze podjade na wieksze zakupy.. tak na szybko pod wieczor..
Karina ty juz wiesz co i jak... :*
Myla Novak faktycznie powera masz i to wielkiego ! ja dzis troche ogarnelam kuchnie, zrobilam pranie, robie obiad i moze podjade na wieksze zakupy.. tak na szybko pod wieczor..
Karina ty juz wiesz co i jak... :*
reklama
Myla Novak
Jezu oglądamy na Polsat café porody i laska miała zzo fuj nie chce tego wole rodzic bez znieczulenia