reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Siedzicie bezczynnie na forum a ja w tym czasie jakimś cudem zlapalam powera. Poukladalam ciuchy u dzieciaków od nowa w szafkach przygotowała obiad,wysprzatalam cala chatę, wstawilam 2 prania,przesunelam szafki,pochowalam kable,odkurzylam,pomylam podłogi i podlaczylam chlopakom komputer...a jeszcze umylam włosy w końcu :-D
A to wszystko przy radiu złote przeboje

Siedzicie bezczynnie na forum Hahaha ale przygadala lol
Ja juz padam na łeb ..., najchętniej bym poszła spac .., ale musze jeszcze drugi raz na zakupy jechać ...

Siedzicie bezczynnie na forum a ja w tym czasie jakimś cudem zlapalam powera. Poukladalam ciuchy u dzieciaków od nowa w szafkach przygotowała obiad,wysprzatalam cala chatę, wstawilam 2 prania,przesunelam szafki,pochowalam kable,odkurzylam,pomylam podłogi i podlaczylam chlopakom komputer...a jeszcze umylam włosy w końcu :-D
A to wszystko przy radiu złote przeboje

Myla ale power.
Ja sobie pomalutku rosołek gotuje bo mam smaka od tygodnia. A teraz lekarz pozwolił troszke wstawać

Karina - Super wyglądasz, aż mnie naszło, żeby do blondu wrócić, ah. :laugh2:

Myla - Skąd masz tyle energii? Daj trochę, ja się zbieram od tygodnia, żeby małej łóżko prześcieradło poprawić w łóżku, a co dopiero tyle rzeczy zrobić, chyba jestem zbyt leniwa..

Ja się dzisiaj nadreptałam z małą. Najpierw godzinny, pieszy spacerek. A potem oczywiście godzinnie usypianie malej w wózku na dworze, bo niestety inaczej nie uśnie. :baffled: I już sily nie mam, a gdzie jeszcze sprzątanie i dalsze zajmowanie się Zuzią? Ech.

Bo to jest tak ze ja się burze kompletnie bez energii,zaczynam cos robić ale to wygląda bardziej jakbym spala chodząc ledwo podnosząc ręce ale im więcej robię tym mam więcej energii i teraz siedząc co chwile myślę co by tu robić tak jakbym się nakrecila .niestety jak zasiedzenia za długo to czar prysnie

Doliores i Pat2504 nie pisalam wczoraj o wizycie bo przyjechalam do domu padnieta, a jeszcze w drodze powrotnej zrobilo mi sie w aucie tak nie dobrze ze zwymiotowalam.. :tak:

Myla Novak faktycznie powera masz i to wielkiego ! ja dzis troche ogarnelam kuchnie, zrobilam pranie, robie obiad i moze podjade na wieksze zakupy.. tak na szybko pod wieczor..:tak:

Karina
ty juz wiesz co i jak... :* :tak:

reklama
Do góry