reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Margomari gratuluje udanej wizyty !:tak:

neta to faktycznie spory wydatek i zaoszczedzisz.. a wiadomo wlascicielka nie zadowolona bo straci kase...:tak: - zdrowka zycze Jasiowi a tobie zebys sie nie zarazila !

kajka
infekcje mozesz miec od przeziebienia i od luszczycy...a moze powtorz za tydzien jak juz minie przeziebienie na dobre.. zobaczysz jak to wszystko spadlo... ;-)

Odnosnie cisnien to ja mam roznie raz mam 130/60 a raz mam 100/70 albo 150/80 to zalezy... mierze sobie 2x dziennie i w piatek pokaze mojemy ginowi..

reklama
hejka lasencje.
Wyszłam od gina i nawet nie zdazyłam napisać :)

Dzieć ma 8.44 cm. I wazy ok 100 g. Na razie pozostaje dziewczynką :) Badań nie mam zleconych zadnych gdyż gin stwierdził ze nastepnym razem hurtem mi wypisze co by, sie nie kuła kilka razy :) Pytałam czy mogę na urlop lecieć i moge :) badanie zrobił oddolne i szyjka 3,7 cm :)

Dzięki Myla :-)

Margo dziś sprawdzałam rano i właśnie nadal nie miałam, ale mam nadzieję, że tym razem już będzie ok :-)

Aylin super! duże już masz dziecię :-)

Ostatnia edycja:
nakupiłam sobie syropek i tabletki *spam* zobaczymy jak podziałają, poza tym nowinkę radosną sprzedałam w świat i spotkałam się z taaaaaaaka euforią jakbym sama komuś gratulowała! :D

neta no to faktycznie wyprowadzka na wieś to dobre rozwiązanie o ile masz dobre stosunki z rodzicami :-) hihihi na wsiach p-kola sa mega tanie ... my mamy szczeście bo syn chodzi do przyzakładowego i zakład pracy dorzuca 50% :-)

Margomari super! :-)

Lei mam tak samo!! chcę już prasowac te śpioszki! :-D

Aylin wow duża dzidzia!!! :D super,że wszystko dobrze, a gdzie sie wybierasz??

Hej kochane
Juz po wizycie i wszystko o9k. Maluszek ma 6 cm idzie równiutko z tygodniami ciązy. Niestety kiepsko pozował do zdjęc i nie wiadomo kim jest .
Wogóle jakos kiepsko pozował i raczkami buźke zasłaniał wstydnik jeden :-D

Aylin gratuluje udanej wizyty.

Cześć dziewczyny. Czy któraś z was jest w bliskim tygodniu ciąży do mnie i zna juz płeć dziecka? W czwartek ide na USG i to będzie 15tyg 6dzien i nie wiem czego się spodziewać. Tak chciałabym znać płeć dziecka.

reklama
Do góry