reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Doli w luxmedzie tez najpierw musisz zaliczyć położna później do Gina ;) ja też chodze do luxmedu i położna założyła mi kartę ciąży i ona wazy, mierzy ciśnienie i uzupełnia kartę zanim do giną pójdziemy

reklama
Pat no co Ty!!! :o to ja taka niedoinformowana jestem -__-

no cóż, pójde do położne i tyle :p chyba nic się nie stanie jak to nie będzie w dniu wizyty :p ?

Neta, mam nadzieję, że Jaś szybko wyzdrowieje, a Ty ocalejesz tym razem przed zarazkami... Nie znam się wprawdzie, ale strasznie drogie to przedszkole mi się wydaje :szok:

reklama
Już jestem po.. Z maluszkiem wszystko w porządku ale tak nóżki zaciskał, że nie ujawnił się czy jest dziewczynką czy chłopcem. Najważniejsze że małe zdrowe i że łożysko ok. Tak więc mogę lecieć :-) Pani doktor powiedziała że dzieciaczek ma długie i zgrabne nogi, a mój zaraz dodał że to po mamusi bo tatuś to nie taki kształtny he he

Lei pisałam o moim lekarzu, że pojechał na wakacje więc musiałam pójść do innego. Mój luby cały czas ze mną, na każdej wizycie (nie wszyscy lekarze mówią po angielsku a ja mieszkam tu dopiero od roku więc nie znam po norwesku tych wszystkich medycznych określeń więc jest tłumaczem) Ale jak na razie daję radę sama się wysłowić z czego się bardzo cieszę choć czuję się lepiej wiedząc że w razie czego mam tłumacza :-)

Czuję ogromną ulgę :-) Zaraz dzwonię do rodziców powiedzieć im że przylatujemy w piątek (jeszcze nie wiedza o ciąży, zamierzamy powiedzieć im osobiście).

Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków.

Do góry