reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Vesunna witaj... gratuluje ciazy i dobrych wynikow na usg prenatalnym :tak: wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!! :tak:

Pat2504 dlatego moj ginek nie byl do konca pewny czy to dziewczynka czy chlopczyk.. moze dowiem sie w piatek na wizycie....:tak: a w czwartek badania dla lekarza gina i kontrola u internisty...;-)

reklama
vessuna witaj :-)

Ja licze że na nastepnej wizycie sie dowiem juz o płec. Z Antkiem to wiedzielismy w 17 tygodniu pieknie pokazał klejnoty.

A co do zakup[ów to ja poczekam pewnie do nowego roku bo i tak mały remoncik nasz czeka no i musimy wygospodarowac miejsce na rzeczy maluszka.

Moje maleństwo na ostatnim usg (równo tydzień temu) tak leżalo, że nic nie było widać. Nawet przezierność ciężko było zbadać. Musiałam wstać z fotela i za namową lekarza trochę potańczyć, by troszkę zmieniło pozycję hehe

Ale czuje, że będzie chłopak. Oczywiście, że najwazniejsze jest żeby było zdrowe, ale jeżeli ja miałabym decydować to zaplanowałabym dziewczynkę hehe.

Nie mam też wybranych imion, oczywiście mam kilka które mi się podobają, ale na razie jeszcze nie przywiazałam się bardziej do żadnego.

Myla mam już dostęp. Dzięki :-)

Ciężarówka ja byłam na wizycie dzisiaj (15 tydz 4 dzień). Teoretycznie coś powinno być widać ale małe tak się zasłaniało że lekarka raz powiedziała że mamy szykować niebieskie ubranka a za moment stwierdziła że chyba różowe... ostatecznie małe nie chciało do zdjęcia się ułożyć więc nic nie wiem. Wizyta u mojego gina (z dużo lepszym sprzętem) za 2 tyg więc mam nadzieję, że wtedy będę wiedziała z większym prawdopodobieństwem.

Vesunna witaj.

Hejka :-)

Doli jaka muzyka? :-)

Kajka to ładnie schudłaś :-) , ale ze anemia to nie dobrze :-(

Milia przykra historia z kicią :-(
Ale podjelaś słuszna decyzje, nie mozna pozwalać na mekki ...
Wiem ze to ciężkie , ale jedyna właściwa opcja ...

Lei - to w sumie powinnaś zrozumieć , ja specjalisty nie potrzebuje ... Sama wiem jak sie dobrze odżywiać, gdyż nie zawsze taka bylam. Wczesniej bylam wysportowana ( bylam w klasie sportowej , bieg orientacyjny był nasza specjalizacja ). Ale czasy sie zmieniają ... , od maja do lipca robiłam codziennie po 8-12km nordic walking bo lubie sport , ale kontuzji sie nabawiłam ...

Amisia dzieki :-)
Ale raczej kupie ten detektor ...

Margo gratuluje udanej wizyty :-)
Super ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Aylin gratuluje :-) superrrrr
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Dygotka gratulacje :-))
No wstydzocha jedna no ♥️♥️♥️♥️

Milia no ja mialam taka wtopę z Emily , powiedziała ze chłopak ... A na następnej wizycie juz ze dziewczynka lol

Vesunna witaj :-))

Ale produkcja dzisiaj :p

Margomari dzięki za info ale jakoś mnie nie pocieszylo hehe ;-) . ja byłam po 12tyg na takim pożądanym USG i wtedy nie było widać żeby się cos tworzylo jak u chłopaka i dlatego liczne na dziewczynke. No ale to tylko moja zachcianka.

cieżarówka z tą plcią to bywa różnie , pamiętaj :D czasem chłopczyki to późniejsze dziewczynki ;-) moja kuzynka tak miała, dopiero na porodówce Zuza wyskoczyła zamiast Mikołaja hahaha ;-)))

ja mam nadzieje, że poznam płeć za 2 tyg to będzie 16 tydzień..

reklama
Hi Vosunna
Laseczki sprawdzcie dostęp na kompach, mi w apce pokazał się dostęp dopiero po tygodniu :-) lub po wpisaniu tytułu tagu.
Gratuluje udanych wizyt.
Fajne, że macie fot z usg, ja po prenatalnych nie dostałam :'(

Do góry