reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Hejcia :)

Lei lacze sie w bolu mdlosci nie odpuszczaja :(

Witam nowe mamuski :)

Chorowitkom zdrowka duuuuzo zycze!

Myla usmialam sie z opisu :)) ja z szefem sie ostatnio nabijalam ze pierwsze to aniolek,drugie to diabelek a trzecie je z podlogi :D

Nie nadrobie dzis wszystkiego. Ale prosze trzymajcie za mnie jutro mocno kciuki bo ide na przeziernosc. Strasznie sie denerwuje...

reklama
Mój synek dołączył do Aniołków w 38tc i to właśnie Jego urodziłam sama.
Mój ostatni poród od pierwszego skurczu do krzyku małej trwał godz. Na porodówce zdążyłam ściągnąć jedną nogawkę i już trzymały małą na rękach

Kajka gratukuje :-) jesteś mega odważna ! Normalnie medal
Ja się mega boje pierwszego porodu..
Filmik super też go widziałam pare dni temu na fb

Renatka ja mam parę dni starszą ciąże i Usg genetyczne mam dopiero 8.10
Moze zaklep sobie od razu jeszcze jeden termin?
A jaki tteraz dzidziuś jest duży? Miałaś dziś usg?

Spokojnej nocki dziewczynki a te chorowite aby się wygrzały i rano zdrowe wstaly

Kajka strasznie mi przykro :( az mi sie oczy zaszklily... to takie smutne i niesprawiedliwe.

Aylin moja kolezanka ledwo do szpitala zdazyla. O 20:46 weszla a o 20:57 sie urodzil syn. Co prawda to drugie ale...

Ja mialam cc. Planowana wiec nawet nie wiem co to skurcz. Ciekawe jak bedzie teraz. Wolalabym naturalnie...

Kajka przykro mi.

Mi odeszly wody jak na filmach... Żeby było mniej romantycznie to w spożywczym podczas schylania się po cukinie na grilla. Przyjaciółka do tej pory mi wypomina ze tego wieczora glodna była:) byliśmy wtedy na diecie wegetariańskiej.... Ciążowej. Tj odrzuciło nas od mięsa. Zresztą mnie teraz też.

Hmm a teraz nie ma przypadkiem praktyki aby nawet przy planowanym cc czekać na skurcze? Koleżanka coś mi wspominała. Ze podobno lepiej się macica obkurcza Potem i ze dla dziecka poród nie jest takim szokiem

reklama
Aylin to mialas akcje ;)

Dziekuje za kciuki :*

Z powodu nisko polozonego lozyska (nie przodujacego!) od razu wyznaczyli termin na cc. A ze w okolicach terminu porodu bylo swieto to przesuneli cesarke o tydzien i syn urodzil sie prawie 2 tyg przed terminem. Po konsultacji w pl moj gin powiedzial mi ze spokojnie moglabym urodzic naturalnie... no i ufaj tu lekarzom...
Ale najwazniejsze ze dziecko zdrowe. Ja doszlam do siebie.

Ostatnia edycja:
Do góry