reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Hejka :)

Kurde i co,? Odpisałam każdej a posta ucięło!!!! Tak się pisze na telefonie :/
Ja zawsze kopiuje przed wysłaniem :p
Wtedy jak nie wysle wklejam znowu :)

Natasza super ze do domu :tak: :)

Margo gratuluje udanej wizyty i tego ze lekarz taki dobry :) ❤️❤️❤️❤️

Kifsi - wieloryb :p no to pocisnął mały hehe

Sataga zdrówka :)

Anemone ja bede miala cc ....

Neta najwazniejsze ze wszystko ok jest :) a rozczarowania po badaniu to częste sa , my oczekujemy czegoś innego niz oni nam dają ...

Myla nie czekaj zbyt dlugo z decyzja ... Wszystko inne musi jakos sie ułożyć , teraz najważniejsza mała i Ty ...

Lei mam wyniki , dzis dzwonili ( a juz myslalam ze wszystko ok ...) , jutro jadę odebrać wyniki i skierowanie do diabetologa :( , wyniki niezbyt dobre , co i jak dokładnie bede jutro wiedzieć ... Zdenerwowałam sie tym bardzo :(
No ale zobaczymy , moze nie taka tragedia bedzie ...

Olusia w pierwszej ciazy mialam od 28 tygodnia ktg ... , teraz podejrzewam ze od następnej wizyty (29.1)

reklama
Neta, to szkoda, że taki lekarz, ale gdyby cos z szyjką było nie tak, to by chyba powiedział...

Myla, ja juz od dawna mówię, żebyś poszła, ale Tyś uparta... Dzieci przekochane masz :-)

Lei, jeszcze raz masz to pic i siedziec tam 2 godz.??? masakra...

Doli, to fajnie! jakieś istotne różnice miedzy nimi czy tylko piętra?

Karina, przykro mi, ze masz złe wyniki :(

Ostatnia edycja:
Myla fakt...nie pomyślałam, kierowałam się tym co z dziećmi a przecież w weekend nic Ci nie zbadają -_- co do listy to jestesmy na kupnie mieszkania :-D

natasza mothercare nie ma sklepu online :/ ja bym musiala jechac do centrum handlowego, eh zobacze..-_- mam ochotę ale znowu pochać się w ta zaraze to mi zaraz chęć mija..

Karina ja juz tez kopiuje przed wklejaniem :p hehehe

milia piętro 6-7, no i metraż, rozkład, ogólnie każde inne, ale sa z tarasami po 25 :-D:-D:-D:-D ah i oh :-D:-D:-D może się coś uda...

Doli, niestety w tej inwestycji tak jest...Tanie mieszkania w dobrej lokalizacji i się ludzie rzucają.

Anemonne, ja chyba tez się na cc zdecyduję.

milia jak ja mieszkalam u mamy to mieszkalam pod chmurka... wysoko.. w bloku mam az 4 windy :tak: widzialam z balkonu koncerty, mecze, piekne fajerwerki...itp.... a teraz mieszkam na 2 i zupelnie gdzie indziej i jest tak inaczej....

Karina bidulko zle wyniki.... ciekawa jestem jak tobie wyszlo...:-( mam nadzieje ze nie bedzie tak zle...trzymam kciuki !! aaa ja tez kopiuje przed wklejaniem i otwieram w nowym oknie wiadomosc i pisze...

Szaj co zrobić.. :p :p :p będziemy się bić grabiami i widłami :p najwyżej :p szkoda tylko, że za wykończenie dodatkowe biora w cholere i garaż albo miejsce postojowe to tragedia, przy droższym metrazu jest odwrotnie..

reklama
Karina, pytanie nie do mnie, ale mi przypomnialas, że swoich wyników nie wkleilam. Na czczo 4,31 mmol/l, po godzinie 7,00 i po 2 godzinach 4,72. Chyba jest ok? Jak sądzicie? Kolejną wizytę mam dopiero 5 lutego, do tego czasu nie wiem, czy mam się pilnować z jedzeniem i zapisywać do diabetologa czy mogę bezkarnie jeść :p.

Do góry