reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla uwazajcie na siebie... staraj sie jak najwiecej lezec! jak cos to lec do szpitala!!:tak:

A ja dzis od 12 do 18 nie mialam pradu, wiec spalam, bo znow malo spalam w nocy ech...:-(.. lezalam, brzuch pobolewa ech...

Dziewuszki nie wiem czy Was nadrobię. Za duzy motorek w d...nam :-D

Nie rozchorowałam sie jednak ;-) jak to mówią złego nie bierze!

Karina masz juz wyniki? Mi dzis babka powiedziała, ze zepsuli cos w transporcie i trzeba powtórzyć ale w zamian za ta niedogodność moga mi zrobic 75g za darmo. Takze w pon znowu zabawa.

Zaraz kładę młoda i bede oglądać "Nie jestes soba" ponoć dobry!

byłam-widziałam na papierze- i jesteśmy na liście rezerwowej do 4 mieszkań, lol ...

Olusia ja miałam chyba ok 35 tyg albo później.. :confused: ale Ty masz spanie :-D

neta no to co to za lekarz??:confused::confused: a mały pokaźny :D

Myla fakt..już dawno mamy po 100 :-D:-D a Ty kochana uciekaj do szpitala już!! idzie weekend więc może to będzie "lepszy" czas na leżakowanie!!! dadzą Ci jakis mega magnez czy coś albo coś na uspokojenie!!

Doli.... spanie mam do dupy... malo spie a potem w dzien nie do zycia jestem.... nie mialam pradu wiec pospalam troche popoludniu...:tak: teraz pewnie bedzie problem zeby zasnac...

Myla masz cudne dzieciasczki ze tak sie toba zajmuja... ale to prawda przez weekend to juz ostatecznosc by isc do szpitala... zazwyczaj w weekend malo co robia...no chyba ze sie cos dzieje...:tak:

Myla ja z doświadczenia odradzam pójście na weekend idź lepiej w poniedziałek z samego sama i uważaj na siebie !!

Doli to teraz musicie grzecznie czekać ale ile i na co? Co tzn lista rezerwowy??
Dziewczyny uwaga !! Jeśli u was jest sklep MOTHERCARE sklep dla dzieci z mega promocjami !! Np: dwa sraniki do karmienia bez drutów przecenione ze 160zł na 40zł !! Albo 5-pack body za 30zł i wiele innych i kupując 2rzeczy czy komplety dla dzieci trzeci za 1gr warto zajrzeć !! Mają też str internetową wpisując ta nazwę :) ja kupiłam dziś 4staniki za 55zł jestem przeszczęśliwa: )

reklama
Myla ale ci powiedzial mlody, taki dobry, to pewnie i spokoj masz w domu co? Uwazaj na siebie, lez i nie wstawaj a jak co to do szpitala.

Natasza kidys zdazyla:szok:, ledwo dzisiaj wyszlas i juz zakupy, ty to jestes crazy:-D

Doli no to super:tak:

Do góry