reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
no tak..nie musząrobić..ale podczas porodu mówiłam, że mam cukrzycę nieprowadzoną (byłam u nich wcześniej na konsultacji i ich gin powiedział że jak nic mam cukrzycę) i dal nich to nie był żaden sygnał aby sprawdzic co się dzieje..zresztą jak na 36tc miałam brzuch przeogromny co poweidziała położna przy porodzie..i teżnic...
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Tabasia..
A co sięstało???
A co sięstało???
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Mamcia miala cc a ze ponad 30 lat temu nie pionizowali od razu lezala i lezala. Oderwal sie krwiak i zablokowal tetnice w mozgu. Achhh przykra sprawa. Brakuje mi Jej. Szczegolnie teraz jak sama jestem mama wiem jak wazna jest ta osoba w zyciu kazdego dziecka...
Bardzo sie balsm mojej cesarki,lekarze o tym wiedzieli. Ale teraz sa inne czasy i medycyna zrobila postep wiec bylo naprawde spoko.
Bardzo sie balsm mojej cesarki,lekarze o tym wiedzieli. Ale teraz sa inne czasy i medycyna zrobila postep wiec bylo naprawde spoko.
IzaVarsovie
Fanka BB :)
Oboszze straszne co cie spotkało, ale podziwiam cie tym samym za spokój i opanowanie, które wyczuwam z tonu twoich postów, choć moze sie mylę. Nikogo nie wystraszysz, wrecz przeciwnie, twoja historia tylko pokazuje jak bardzo trzeba słuchać własnego instynktu i ze nie mozna bagatelizować cukrzycy ciazowej.
Zakładam wątek kulinarny w którym nie wrzucamy przepisów na kaloryczne oplywajace tłuszczem dania
Zakładam wątek kulinarny w którym nie wrzucamy przepisów na kaloryczne oplywajace tłuszczem dania
Ostatnia edycja:
Kerna Tsbasie - współczuję
Kerna dziwi mnie fakt ze usg ci nie zrobili. Ja miałam m i mi tego ze tydzień wcześniej tez miałam. Wlasnud aby przy cukrzycy stwierdzić czy dziecko za duże nie jest
Iza no cos ty. Przecież my nawę nie wiemy ze takie istnieją
Kerna dziwi mnie fakt ze usg ci nie zrobili. Ja miałam m i mi tego ze tydzień wcześniej tez miałam. Wlasnud aby przy cukrzycy stwierdzić czy dziecko za duże nie jest
Iza no cos ty. Przecież my nawę nie wiemy ze takie istnieją
Tabasia
[*] światełko dla mamy
Iza super pomysł
ja się trochę obrobiłam w domu tzn wstawiam 4 pralkę -_- sprzątanie gratów co chwila, aż musze sobie odpoczząć bo brzuch ciągnąć zaczął :/
oddelegowuje dzisiaj małego na noc do dziadków :-)
[*] światełko dla mamy
Iza super pomysł
ja się trochę obrobiłam w domu tzn wstawiam 4 pralkę -_- sprzątanie gratów co chwila, aż musze sobie odpoczząć bo brzuch ciągnąć zaczął :/
oddelegowuje dzisiaj małego na noc do dziadków :-)
reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Wiecie co? Wyciagnelam moje kreacje ciazowe spodnie w ktorych poszlam rodzic sa ogromne ) ale wbilam sie juz w te pierwsze i mi mega wygodnie nie bede sie meczyc juz z normalnymi gatkami bo mnie juz troche cisna. Glownie to wzdecia ale dzidzius juz pewnie tez troszke