reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

kerna o jaciez piernicze :O szok, co za konował, rodzić samemu tak duże dziecko? bez usg? ( chociaż mi też usg nie robili - popatrzyli wysoka to da se rade )
wspołczuje Ci okropnie...

reklama
no tak..nie musząrobić..ale podczas porodu mówiłam, że mam cukrzycę nieprowadzoną (byłam u nich wcześniej na konsultacji i ich gin powiedział że jak nic mam cukrzycę) i dal nich to nie był żaden sygnał aby sprawdzic co się dzieje..zresztą jak na 36tc miałam brzuch przeogromny co poweidziała położna przy porodzie..i teżnic...

Kerna strasznie mi przykro :( to musi byc bol nie do opisania... i to wszstko przez lekarzy. To chyba jeszcze bardziej boli :( mojs mama zmarla po porodzie...

Mamcia miala cc a ze ponad 30 lat temu nie pionizowali od razu lezala i lezala. Oderwal sie krwiak i zablokowal tetnice w mozgu. Achhh przykra sprawa. Brakuje mi Jej. Szczegolnie teraz jak sama jestem mama wiem jak wazna jest ta osoba w zyciu kazdego dziecka...
Bardzo sie balsm mojej cesarki,lekarze o tym wiedzieli. Ale teraz sa inne czasy i medycyna zrobila postep wiec bylo naprawde spoko.

Oboszze :( straszne co cie spotkało, ale podziwiam cie tym samym za spokój i opanowanie, które wyczuwam z tonu twoich postów, choć moze sie mylę. Nikogo nie wystraszysz, wrecz przeciwnie, twoja historia tylko pokazuje jak bardzo trzeba słuchać własnego instynktu i ze nie mozna bagatelizować cukrzycy ciazowej.

Zakładam wątek kulinarny w którym nie wrzucamy przepisów na kaloryczne oplywajace tłuszczem dania :p

Ostatnia edycja:
Kerna Tsbasie - współczuję

Kerna dziwi mnie fakt ze usg ci nie zrobili. Ja miałam m i mi tego ze tydzień wcześniej tez miałam. Wlasnud aby przy cukrzycy stwierdzić czy dziecko za duże nie jest

Iza no cos ty. Przecież my nawę nie wiemy ze takie istnieją :)

Tabasia
[*] światełko dla mamy

Iza super pomysł :tak:

ja się trochę obrobiłam w domu tzn wstawiam 4 pralkę -_- sprzątanie gratów co chwila, aż musze sobie odpoczząć bo brzuch ciągnąć zaczął :/
oddelegowuje dzisiaj małego na noc do dziadków :-)

reklama
Wiecie co? Wyciagnelam moje kreacje ciazowe :) spodnie w ktorych poszlam rodzic sa ogromne :)) ale wbilam sie juz w te pierwsze i mi mega wygodnie :) nie bede sie meczyc juz z normalnymi gatkami bo mnie juz troche cisna. Glownie to wzdecia ale dzidzius juz pewnie tez troszke ;)

Do góry