reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

kerna o jaciez piernicze :O szok, co za konował, rodzić samemu tak duże dziecko? bez usg? ( chociaż mi też usg nie robili - popatrzyli wysoka to da se rade )
wspołczuje Ci okropnie...

reklama
no tak..nie musząrobić..ale podczas porodu mówiłam, że mam cukrzycę nieprowadzoną (byłam u nich wcześniej na konsultacji i ich gin powiedział że jak nic mam cukrzycę) i dal nich to nie był żaden sygnał aby sprawdzic co się dzieje..zresztą jak na 36tc miałam brzuch przeogromny co poweidziała położna przy porodzie..i teżnic...

Kerna strasznie mi przykro :( to musi byc bol nie do opisania... i to wszstko przez lekarzy. To chyba jeszcze bardziej boli :( mojs mama zmarla po porodzie...

Mamcia miala cc a ze ponad 30 lat temu nie pionizowali od razu lezala i lezala. Oderwal sie krwiak i zablokowal tetnice w mozgu. Achhh przykra sprawa. Brakuje mi Jej. Szczegolnie teraz jak sama jestem mama wiem jak wazna jest ta osoba w zyciu kazdego dziecka...
Bardzo sie balsm mojej cesarki,lekarze o tym wiedzieli. Ale teraz sa inne czasy i medycyna zrobila postep wiec bylo naprawde spoko.

Oboszze :( straszne co cie spotkało, ale podziwiam cie tym samym za spokój i opanowanie, które wyczuwam z tonu twoich postów, choć moze sie mylę. Nikogo nie wystraszysz, wrecz przeciwnie, twoja historia tylko pokazuje jak bardzo trzeba słuchać własnego instynktu i ze nie mozna bagatelizować cukrzycy ciazowej.

Zakładam wątek kulinarny w którym nie wrzucamy przepisów na kaloryczne oplywajace tłuszczem dania :p

Ostatnia edycja:
Kerna Tsbasie - współczuję

Kerna dziwi mnie fakt ze usg ci nie zrobili. Ja miałam m i mi tego ze tydzień wcześniej tez miałam. Wlasnud aby przy cukrzycy stwierdzić czy dziecko za duże nie jest

Iza no cos ty. Przecież my nawę nie wiemy ze takie istnieją :)

Tabasia
[*] światełko dla mamy

Iza super pomysł :tak:

ja się trochę obrobiłam w domu tzn wstawiam 4 pralkę -_- sprzątanie gratów co chwila, aż musze sobie odpoczząć bo brzuch ciągnąć zaczął :/
oddelegowuje dzisiaj małego na noc do dziadków :-)

reklama
Wiecie co? Wyciagnelam moje kreacje ciazowe :) spodnie w ktorych poszlam rodzic sa ogromne :)) ale wbilam sie juz w te pierwsze i mi mega wygodnie :) nie bede sie meczyc juz z normalnymi gatkami bo mnie juz troche cisna. Glownie to wzdecia ale dzidzius juz pewnie tez troszke ;)

Do góry