reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

No to wiadome, ale zaliczyć trzeba...:) ja mam nadzieję ze dam rade bo bardzo mi zależy ale jest ciężko...a później dojdzie dziecko i praca...

reklama
myla -lat???to za dużo powiedziane...ma ich 1 rok i 9 m-cy - jak w moich suwaczkach poniżej.Jest przy kim chodzić i dla kogo wstawać o 7:00 codziennie :-)
olka -WITAM witam. Fajne masz koleżanki. Zaproś je w porze przedobiadowej...może zrobią coś pysznego, podadzą i pozmywają:-):-):-)

Myla spróbuj wkładać trochę glebiej tą tabletkę...
Kurde w moim kurorie zapadla cisza nocna :-/ a mi się spac nie chc
Teraz jak maly się obrucił to juz wiem co znaczy kopanie po pecherzu i po szyjce..

Magda kciuki za posiew aby bylo wszystko ok !!&&& u mnie się cxeka 5 dni na wynik

Wiosna dobry pomysl mi podsunelas... tak zrobie... wykorzystam je... hehe :tak:

Pat no ciezko bedzie... poczatki beda trudne a tu do tego nauka, dom, sesja... do pracy mysle ze chodzic nie bedziesz przynajmniej jakis czas...:tak:no ale mysle ze poradzisz sobie...

reklama
Doli sory ze pytam ale skad wiesz ze to na przeprosiny? Wreczyl i powiedzial przepraszam czy moze tak to kupil zeby zjesc?

Olusia ale masz fajne kolezanki, dbaja o ciebie.

Ja z mama na skypie gadalam i zglodnialam i mi mama smaka narobila na paste jajeczna, zrobilam z 3 jajek i juz zjadlam prawie cala, prawie bo jeszcze mam zamiar ja skonczyc:zawstydzona/y:

Do góry