reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Margo super ze cis kupilas. Ja nie kupuje wcale na 56. Cypi miał 59, ksaw 57. Kupuje 62 zawsze można podwinac i będzie na dłużej

A Cypi zrobił pod moim okiem pieewszY raz mamci herbatke :)
Ksawery jest za to najlepszym kroicielem obiadowym. Zawsze mi kroi wszystko i kanapki robi świetne :) zaraz idzie robić kolacyjke :)

reklama
milia, Myla..ja nic nie wymagałam bo dalej jestem obrażona :-D:-Dnie wiem o co chodzi z tym słoikiem, może fakt, że czekolady leżą i się kurzą a będąc u mechanika nie miał kwiaciarni po drodze tylko jakies delikatesty hahahahaha :p lol

Kuklaki no byłam zdrowa jakieś 2 dni hahahahahahaha ;D jak nie urok to sraczka :p co zrobić.. :p mój czosnkowy oddech to poezja serio hahahahaha ;-))) nie no żartuje oczywiście, wali ode mnie jak od "dworcowego dziada" :p

Margo zmiana klimatu to pewnie strzał w 10! wystarczyła by zmiana miasta bo tu jest jeden syf.. fajnie, że cos kupiłaś :-) na 56 to nie ma co przesadzać z ilością :-) lepiej dokupić mniejsze niż nie uzyć ich wcale

wiosna, nie nie chciałam, nic nie chciałam :p i zazwyczaj też nie wymagam na pzeprosiny kwiatów czy prezentów, ważniejsza jest jakaś rozmowa czy ustalenia :p ale jak jest za duzo klótni i zbyt często to przestaje się wierzyć w te zapewnienia..

Tak tez myślałam z tymi rozmiarami. Rozmiarówki różne. Kupiliśmy kilka ubranek na 56 ale w porównaniu z ubrankami z innego sklepu to rozmiar jak 62. Takie naprawdę małe to mamy dwa pajacyki i tyle. Nie mogłam się powstrzymać i kupiliśmy 2 sukieneczki - jedna mniejsza taka na 1-2 mce a druga taka na 5-6 mcy.

Rzeczywiście za każdym razem trochę łatwiej z tymi zakupami ale ciągle z tyłu głowy strach żeby wszystko skończyło się dobrze i w terminie.
Oki uciekam na chwilę bo musze tego mojego imprezowicza do kolegów podwieźć.
U nas wieje przeraźliwie i wylewa z morza. Chciałam zakupy w sklepie rybnym na przystani zrobić ale niestety nie było dojazdu - wszystko zalane. Jak informują w tv - sztorm "Nina" tutaj mi nad domem hula :eek:

Myla też masz niezły kurort :) dwóch takich młodych przystojniaków Cię obsługuje

Wiosna no pewnie tak będzie ale jak wypuszcza to znaczy że jest bezpiecznie pewnie w poniedziałek zrobia kontrolne usg i jak nie będzie zmian wypuszcza do domu
Doli prezent praktyczny :) może liczył też na to że się załapie na trochę

Wrocilam po 12h na uczelni...nie wiem jak ja później tam wysiedze jak już teraz kręgosłup mi siada i sie wierce jak smród po gaciach...-_-

Natasza dobrze że pojechalas. Zawsze lepiej dmuchac na zimne...ściskaj nóżki i lez !:D

Doli może kupił Ci kiełbasę ze smalcem żeby zabić czosneczek, romantyczny gest :D

Wróciła w końcu wesoła Myla <3 suuuuuper

Aylin zazdroszcze że sobie wyjechałas i się bawisz...ja teraz zaczynam maraton z nauka a senność mnie łapie ostatnio taka ze sił brak -_-

Babydust przykro z powodu koleżanki...tak to jest z tym cholernym rakiem...jednego dnia lepiej drugiego dnia może się pogorszyc...a malutka moze i dobrze ze jeszcze tego nie rozumie, później na spokojnie zaczną jej tłumaczyć...

Margo duma mnie rozpiera !:) teraz juz będzie z gorki :)

I wybaczcie jak kogoś pominelam ale już jestem zmęczona...:(

Myla buahahahhahahahahahahahaha dzięki! :D będe pamiętać
na to się szarpnął jest typowo "wiejskie" w takim słoiku z ręczną etykietą kurde pewnie kwiaty by taniej wyszły :-D:-D:-D

natasza no nie wiem :p przy moim zapędzie na mięso może być ciężko...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Doli jak u mamy :) ponoć w okolicach 4 zl . cena się nie liczy,lic y się gest ;)
Natasza szkoda ZR nie 3 mnie obsługuje...oplacam ttzech...chyba trza bedzie jednego zwolnic.

Pat bidulko :( podusie sobie bierz bo plaskodupia dostaniesz od tego siedzenia

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry