reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Tabasia, no chore, jeszcze w tych czasach, ale tu jest taki zaścianek i większość pod ogromnym wpływem nauk Kościoła...
Skąd w Tobie tyle energii do róznych zajęć, podziwiam :-)

Kuklaki, fajny taki sklep, u nas rzeczy dla cieżarnych to jeszcze droższe i nic gratis raczej nie dostaniesz, chyba że coś drobnego...

Natasza, napędziłaś nam stracha, dobrze, że jest ok! z rozwarciem nie trzeba leżeć? Nie stresuj się Kochana, jesteś pod opieką i że skurczy nie ma, to najważniejsze :-)

Szaj, super, że wyjazd tak sie udał :-)

Babydust, przykro mi z powodu Twojej koleżanki :-(

Doli, a to stawianie sie macicy to moga być skurcze braxtona czy jak to tam sie nazywa? te, które przygotowują dopiero macicę do proodu? Hormony buzują, to i kłótni wiecej :( no i czosnek chyba znow musi pójść w ruch...

Olusia, to króciutka ta szyjka, leż i relaksuj się :-)

My dziś do znajomych idziemy popołudniu, w końcu z domu się wyrwę...

reklama
milia80 to super rozerwiesz sie troszke.. a do mnie dzis kolezanki przychodza na pogaduchy....:tak:

Tabasia biedactwo, nie masz jak sie wyspac i odpoczac.. wiecznie cos... a na jakie szkolenie sie zapisalas? i z czego masz zaliczenie?:tak:

Szaj, super, że wyjazd tak sie udał
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

natasza olewam od wczoraj i lepiej mi z tym, jemu chyba niezbyt, jest dużo rzeczy do obgadania ale ja nie mam ochoty

milia tak czytam o pasują wlasnie do tych.. w 1 ciąży nie miałam ich tak szybko po prostu.. :/ czosnek to jem codziennie niestety.. jestem czosnkiem już chyba :p fajnie, że wychodzicie ja dalej kibluje :cool:

No właśnie tak to jest nawet z naturalnymi specyfikami że na jedno pomogą a na drugie zaszkodza na dłuższą metę

Doli spokojnie zbierzesz jeszcze siłę na poważne rozmowy tylko konkretne które coś wniosą i zmienią

ale mnie nosi do tej wizyty ....kurcze no.. a tu nie ma opcji, żeby przyspieszyć!!!!

:/ :/ chciałabym dostać"zielone światło" na jakis wyjazd :-Dmarzenie:-D

Myla syn ma 7 lat corka 9 :) oboje juz samoobslugowi jak trzeba
jak chorowalam w pazdzierniku a malz w delegacji byl to one kolo mnie skakaly ze ja prawie z lozka nie wstawalam i siebie tez obslugiwaly :) lacznie z robieniem drobnych zakupow

reklama
Do góry