reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Karina trzymam kciuki!!

Ja mam wizyte tylko u poloznej 14.01...

No moja duzo sie rusza. Praktycznie co godzine daje o sobie znac. Tak samo jak syn. Tez byl wiercipieta :)

reklama
Ja tez mam juz dosyć..ja tez pierwsza ciąże przeżywałam tak magicznie a teraz to tylko nerwy, stres przed porodem bo wiem co mnie czeka :-D

Olusia, Karina czekamy na wieści:-)
Doli, jak tam, dostałaś coś mocniejszego?

Moja chyba dość dużo się rusza, zważywszy jeszcze na to, ze łożysko na przedniej scianie, więc pewnie i tak słabiej czuję, ale nie mam się na co na razie skarżyć, do leniuszków nie należy :-D

Jakaś taka wypluta dzisiaj jestem ... głowa mnie boli i jakieś małe młodości ehh chyba ta pogoda tak na mnie wpływa...
Jak tam dziewczynki co tu taka cisza dzisiaj ???

Myla no nie dziwię Ci się ...bidulko :*
To chyba ta pogoda na nas tak wpływa i może po świąteczne zmęczenie :-) ale dzięki temu że zalegam na kanapie to czuje co chwilę mojego klocusia :-)

reklama
Jakaś taka wypluta dzisiaj jestem ... głowa mnie boli i jakieś małe młodości ehh chyba ta pogoda tak na mnie wpływa...
Jak tam dziewczynki co tu taka cisza dzisiaj ???

Natasza ja miałam tak samo wczoraj wieczorem. Jak leżałam to było ok, ale jak tylko się ruszyłam to w głowie się kręciło i na wymioty mi się zbierało. To chyba na te durnowate zmiany pogody, bo za aurą nadążyć nie idzie... :wściekła/y:
a powiedz mi czy ten detektor to faktycznie jest taki dobry? tzn czy tak dobrzy słychać serduszko i ruchy maleństwa? Myślałam o takim zakupie, więc muszę przejrzeć olx albo allegro. Mój pierwszy smyk i ten teraz też w ogóle nie mają nic wspólnego z tym co piszą w książkach czy tych wszelkich poradnikach. Nie ma stałej pory brykania czy odpoczynku. Może dlatego, że ja praktycznie calutki czas w ruchu jestem, to go kołyszę i śpi....

Karina, Olusia
czekamy na dobre wieści z wizyt :tak:

Do góry