reklama
Olusia, Karina czekamy na wieści:-)
Doli, jak tam, dostałaś coś mocniejszego?
Moja chyba dość dużo się rusza, zważywszy jeszcze na to, ze łożysko na przedniej scianie, więc pewnie i tak słabiej czuję, ale nie mam się na co na razie skarżyć, do leniuszków nie należy
Doli, jak tam, dostałaś coś mocniejszego?
Moja chyba dość dużo się rusza, zważywszy jeszcze na to, ze łożysko na przedniej scianie, więc pewnie i tak słabiej czuję, ale nie mam się na co na razie skarżyć, do leniuszków nie należy
Myla Novak
Fanka BB :)
Ja tez dziś jakaś taka...
W sumie nic mi nie jest ale tak przez ta nocke mam mega dola
W sumie nic mi nie jest ale tak przez ta nocke mam mega dola
Na jakim programie lecą chirurdzy
Amisia, na Fox Life, a od 16.01 na Fox
reklama
magdalenaanna29
Fanka BB :)
Jakaś taka wypluta dzisiaj jestem ... głowa mnie boli i jakieś małe młodości ehh chyba ta pogoda tak na mnie wpływa...
Jak tam dziewczynki co tu taka cisza dzisiaj ???
Natasza ja miałam tak samo wczoraj wieczorem. Jak leżałam to było ok, ale jak tylko się ruszyłam to w głowie się kręciło i na wymioty mi się zbierało. To chyba na te durnowate zmiany pogody, bo za aurą nadążyć nie idzie...
a powiedz mi czy ten detektor to faktycznie jest taki dobry? tzn czy tak dobrzy słychać serduszko i ruchy maleństwa? Myślałam o takim zakupie, więc muszę przejrzeć olx albo allegro. Mój pierwszy smyk i ten teraz też w ogóle nie mają nic wspólnego z tym co piszą w książkach czy tych wszelkich poradnikach. Nie ma stałej pory brykania czy odpoczynku. Może dlatego, że ja praktycznie calutki czas w ruchu jestem, to go kołyszę i śpi....
Karina, Olusia czekamy na dobre wieści z wizyt