reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Ja podobnie z pierwszym w dniu terminu czulam sie jakbym w ciazy nie byla. Zadnego skurczu przepowiadajacego normalnie nic. Na badaniach zadalam pyt lekarzowi czy naprwno urodze w marcu czy raczej w maju ,na drugi dzien rano juz bylo po bez zadnych wspomagaczy. Za to teraz juz mam dosc i moge rodzic. Choc te nieprzespane noce tez mnie przerazaja.

U nas choinka postoi napewno jeszcze troche.

reklama
Widzę, że nie tylko ja mam takie podejście do tej ciąży. Też chcialabym żeby już było po. Co prawda nie czuję się jakoś źle, ale jakoś w pierwszej to przeżywałam wszystko i cieszyło każde kopnięcie a teraz to jest bo jest, ale największe szczęście będzie jak już dzidzi będzie z nami

Prawie 4 godziny i wizyta , mam nadzieje ze jakas fotke fajna dostanę dzis no i oczywiście ze wszystko ok jest ...
Boli was tez szyjka ?

hej

natasza możemy się wymienić haha ;D

magdalena ja tez takie ciśnienie mam non stop masakra z tym normalnie :p

Margo spokojnie zdążysz wszystko, tak naprawdę to kwestia 2 tyg żeby zakupić wszystko :-)

Karina mnie mój mały kopie od wczoraj po szyjce boli strasznie :/ :/

Marela ja też w pierwszej ciąży w ogóle się czułam, że w niej jestem... teraz zupełnie inaczej. Wszystko mnie martwi. Jak tylko mały się nie rusza to już głupie myśli, choć ten mój pierwszy smyk też był wyjątkowym leniwcem. Dziś też od rana czułam może ze dwa lub trzy ruchy i już zaczynam się denerwować :-(

asiatipl ja też chciałabym być już po... ale nie czuć porodu. Zasnąć wieczorem i obudzić się na drugi dzień z maluszkiem w ramionach :tak: tak by mi się marzyło, bo wizja porodu mnie przeraża :szok:

Karina mnie szyjka bolała przed ostatnią wizytą, a pani gin mnie uspokoiła, że to więzadła i coś tam jeszcze się rozciąga i że to one tak promieniują,a nie szyjka mnie boli. Może i u Ciebie jest podobnie. Na wizycie będzie wszystko ok. Trzymam kciuki :) no i czekamy na fotkę Kubusia :tak:

Magda mój smyk jest właśnie takim leniwcem :-)
Wczoraj wieczorem kłade się i wyczekuje tych kopniaków a tu kilka razy się porozpychał ze dwa-try ray kopnał i koniec...więc detektor posze w ruch i serduszko biło jak dzwon i nie słycha było żadnych ruchów po prostu już spał..ale zauważyłam ze nie ma stałych por spania i czuwania jak to piszą w książkach:szok:

reklama
Do góry