reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

oczywiście u lekarza zapchane chorymi :-( więc jak nic nie odpuści dzisiaj to jutro wizyta :-(

z ciekawości sprawdziłam ile w poprzedniej ciąży miałam na plus na tym etapie i było 5 kg , no a teraz znacznie więcej :-( masakra

milia - w pierwszej ciąży jakiekolwiek mleko pojawiło mi się jak już urodziłam , obecnie też nic nie leci :tak: u każdej kobiety to inaczej wygląda :-)

magdalenaanna - ja mojego leniwca oczywiście po awanturze przy ubieraniu wyrzuciłam ma spacer z babcią :-) czyli mam godzinkę spokoju :tak:

reklama
Olusia jasne, jasne :p

Pat wejże nie ściemniaj , weź te uda stąd :p chyba w cycki Ci poszło!!

magdalena nie zgadzam się z ta teorią, znajoma na wsi wpieprzała jak szalona, bo ciążato mogę :-D przytyla 30 kg a dziecko niecałe 3 kg ważyło :p
malutko jesz :p ja staram się jeśc o regularnych porach więc już po zupie jestem i teraz jabłka dwa wielkie zjadam, a na śniadanie 3 maslane tosty z maslem i dżemem :zawstydzona/y:

mnie bola ale juz mniej, jednak znowu urosły kurcze lubiłam moje małe cycki serio! :eek:a teraz to dramat, nie mam olbrzymów ale jest różnica

Ja po dzisiejszej wizycie mam 2kg na plus :-( czyli razem już +5kg ehh... diabetolog mówił abym trochę ograniczyła kalorie ale jakoś strasznie się nie czepiał gorzej będzie jutro z położną: -)
Odebrałam wyniki i zrobiłam sobie badanie na przeciwciała ospy- jedno badanie zapłaciłam 61zł !! Masakra i na wynik muszę czekać od 5do 10 dni i narazie nic więcej nie mogę zrobić czekam co mi jutro powiedzą

Myla najważniejsze że się rusza :)

natasza a te wyniki będa wiarygodne? w sensie, nie za wczesnie je robiłaś? masakra ile kosztują!!!!

ja w ogóle muszę sie umówić na glukoze jakoś hmm.. w środę mam wizyte ale nawet nie oddałam krwi i siuśków do badania, bo będe robić to pod tego lekarza prv :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Natasza mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :)

Dziewczynki Wy o tych ginach a mnie tam nikt nie bada (oprocz 2 wizyt prywatnie)... krew mialam w 13tc,mocz paperkiem w 24tc. 2 usg i na razie tyle. Za tydz.glukoze i 14.01 polozna :/ pozniej rodzinnego i tak do porodu.
Moze jak zaczne rodzic to mnie zbadaja :))

Pojde do gina prywatnie moze za miesiac...

Szaj daj mi kopa na rozruch zebym siadla do pisania... jeeej jakiego mam lenia :( :( :(

reklama
Mnie od paru dni biust boli bardziej a jak zdejme stanik to tragedia.. pare dni temu mniej mnie bolaly....

natasza
nie wiem czy nie za wczesniej zrobilas takie badanie....hmmm

Doli no co zrobic rosna nam biusciki rosna....:tak:bedzie czym karmin malenstwa he he

Ja za tydzien ide na glukoze... juz sie boje normalnie....;-)

Do góry