reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Ospa nie jest aż tak zarazliwa. Kup czystka i pij codziennie. Działa antywirusowo. Moja mloda bawila się z dzieckiem koleżanki - wieczorem Tel ze mloda,wysypalo i ze to ospa, odlozylam szczepienie (pretekst wykorzystałam aby odroczyć) i czekaliśmy. No i nic nie wyszlo. A dziewczyny scigaly się, bawily razem.

reklama
U mojego syna w przedszkolu byla straszna epidemia a on nic nie zlapal. Zachorowal dopiero 2 lata pozniej.

Mimo wszystko zalecaja zeby isc do rodzinnego lub gina w takiej sytuacji,nie zwlekac.

Zadzwonie jutro do rodzinnego...zobaczymy co powie bo na jutro pewnie i tak nie będzie miejsca..

Ja z tym małym nawet nie miałam bezpośredniego kontaktu bo się wstydził tylko w jednym pokoju byliśmy tylko przy porzegnaniu.
Aylin jak Twoje cukry? Ile insuliny bierzesz?

Ostatnia edycja:
Natasz mam nadzieje ze sie nie zarazilas ospa:szok: Idz do lekarza.

Karina znowu biedna niewyspana jestes, musisz przetrwac jakos dzien nic nie poradzisz.
Denerwujace jest jak chcesz isc spac a tu przeszkadzaja.
Ja tak dawniej mialam mogl do mnie nikt nie dzwonic 2 tygodnie a jak sie trafilo ze musze na rano do pracy i trzeba wczesnie wstac to sobie o mnie przypominali:wściekła/y:

Karina, dlatego ja na noc zawsze wyłączam internet w komórce.
Natasza, mam nadzieje ze jednak nic nie złapiesz. Ale do lekarza lepiej iść na wszelki wypadek.
My wczoraj w nocy wróciliśmy już do Barcelony. Mam strasznego lenia, nie chce mi się do pracy iść. Planowałam iść na zwolnienie od marca ale nie wiem czy wcześniej się nie skuszę :) weszłam dziś na wage a tu już 60.5kg czyli +3kg w dwa tygodnie :p
A jutro mam krzywą cukrową. Na szczęście tylko raz po godzinie pobierają krew więc jest szansa że jakoś wytrzymam.

Mi waga jakoś skacze...może dlatego ze ostatnio mnie gonilo po świętach i kilogram mi uciekł...i wygląda na to jakbym od ostatniej wizyty miesiąc temu przytyla niecały kilogram, ale ta waga u mojego giną zawsze pokazuje jakoś dużo :D

Kurcze ja juz 10kg na plusie od poczatku ciazy... a tu jeszcze 3 miechy :/

Glukoze mam za tydzien. 3 razy krew beda pobierac przeciez umre z glodu!!!!

Widzę, że nie tylko ja się bycze po świętach ;-).

Fajne prezenty dziewczyny, my sobie w tym roku nic nie kupowalismy. Tesciowie jednak musieli się wylamac i dostaliśmy słodycze wraz ze środkami na rzeczy dla małej. Zutylizowalismy je od razu :p.

Natasza, przykro mi strasznie, oby wszystko dobrze się z babcią skończyło...

Tez bym poszła do lekarza rodzinnego jutro, może jakieś miejsce się znajdzie :-).

Tez mam problemy ze zgaga, nic nie działa, już nie wiem, co robić...Chyba przestanę jeść :p.
Na glukoze wybieram się 12 stycznia jak do Polski wrócimy. Juz się ciesze na myśl o piciu tego świństwa...Tego samego dnia mam po południu wizytę, niestety nie u swojego gina, bo nie było miejsc. Orientujecie się, czy na wyniki glukozy trzeba czekać, czy dostaje się je od ręki?

Ważyłam się dziś, ale waga chyba jest zepsuta, bo pokazuje mniej niż przed wyjazdem z Polski...Poczekam na wizytę, tak przynajmniej zwaze się na tej wadze, co ostatnio ;-).

Kupiłam sobie spodnie ciążowe. Matko z córką, jakie one wygodne! :-D nie wiek dlaczego męczyłam się tyle czasu w zwykłych dzinsach. Nobla temu, który wymyślił ciuchy ciążowe!

reklama
Ja dwa tyg temu tzn w skończonym 23 tc miałam +3,2kg zobaczymy jutro niby w te święta nie objadałam się jakoś strasznie..no ake trochę więcej jadlam niż zwykle:-)

Zgaga to straszna zaraza w ciąży na szczęscie mi nie dokycza ale przed dość często mnie dopadała...okropieństwo

Do góry