reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Myla wszystko będzie dobrze pewnie tak jak dziewczyny piszą mała się inaczej obruciła :-)
A my w gościach poszliśmy spać o 2.30 i ja cały czas nie śpię :-( nie dość że nie wygodnie to jeszcze ciągle ktoś mi nad uszami chrapie..masakra a czeka mnie dzisiaj jazda jako kierowca 200km ehh.. już bym chciała być w swoim łóżku :-)

reklama
hej ja szybciorem ;D
dalej odwiedzamy się i mam już dosyć-_-
na wadze 0.5 kg więcej :-D

ale nie żałowałam sobie no i mamy upragniona zimę z -10 stopniami białym puchem

zaraz mamy gości a potem jedziemy na urodziny chrzesnicy meża..
przez to wszystko mały nam się zrywa w nocy i ryczy bo ma koszmary chyb :/ eh,...
a drugi mały szaleje , chyba rpzez ten mak którym się obżeram ;p

natasza u mnie wizyta w środę ;D niestety muszę zapitalac na nogach o 7 rano bo mąż zostanie z małym w domu-po zapaleniu spojówek zesżło mu na uszy, bleh

Myla i jak? daj znać..

Myla ,mam nadzieje ze teraz po pogrzebie bedzie juz tylko lepiej.
Sciskam, trzymaj sie.

Doli zazdroszcze sniegu u nas moze we wtorek popruszy.

Witam w przerwie świątecznej :-)

super ,że u większości święta udane :-)

u mnie święta bez większego entuzjazmu :-( na dodatek męczę się od wigili z potężnym bólem gardło a co się z tym wiąże nieprzespanymi nocami :-(

u nas też drugi znacznie ruchliwszy niż pierwszy , choć ma takie spokojne dni kiedy detektor idzie w ruch :-)

Marela - to musisz poznać mojego Wika , wczoraj odwiedziliśmy kuzyna Ł który ma dwóch synów i wszyscy jednogłośnie stwierdzili ,że nasz w porównaniu z ich dziećmi to "żywe srebro" - wszędzie go pełno :tak:

Ja przez te swieta pożarłam jak swinka, ze nie umialam wstac od stolu tak mi bylo ciezko i w ogole ciezko mi sie rusza he he .... nawet nie chce wchodzic na wage...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
hi hi a tak poza tym kuruje sie czosnkiem, herbatka z miodem i cytrynka i troszke mi lepiej
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

U nas tez śnieg leży i zimno i po wczorajszym wieczornym spacerze gardło boli...:/ ciepło ubrana byłam ale co zrobić...
Mały cala noc szalał, miał dzisiaj krótką przerwę i znowu szaleje...znowu obolala jestem przez to...ale niech się rusza chłopak

Ja też witam się po świętach :-) u nas w porządku, wigilia z mamą i teściową u nas, 1 dzień sami, wieczorem do kina, a wczoraj tata przyjechał z żoną i tesciowa też przyjechała. Mnie też niestety gardło coś pobolewa.

Myla, przytulam...
A jak palec?
Moja mała też mniej ruszała się przez święta, ale może nie czułam, bo na nogach byłam, w kinie chyba się trochę przestraszyła hałasu i waliła mnie jednocześnie i nóżkami i rączkami w pewnym momencie... Dziś już normalnie się rusza, czyli prawie cały dzień ją czuję :)

Mila83 super, że rodzinka się powiększa i taka mała różnica będzie miedzy dziećmi, będą mogły się bawić razem :-)

reklama
Witam się i ja po świętach. z naszymi dziećmi juz tak jest ze jednego dnia szaleją a drugiego prawie ich nie czujemy ja tak miałam wczoraj a to juz prawie 28 tydzień. Wieczorem jak legla do łóżka i położyłam rękę na brzuszek to mój maluch tak się wypioł ze aż się wystraszyłam pierwszy raz tak go czułam pod ręką nie wiem co wypinał ale było to piękne uczucie. A tak a propo co dostałyście po choinkę bo ja termomix normalnie mój mąż zaszalał

Do góry