reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
No nie wiem z czego się cieszyć...nadal cisza ;(
Karina34
Myla to przez ten cały stres , napewno wszystko jest ok ..., nie masz detektora? A kiedy nastepna wizyta? Bedzie dobrze ...
A mnie tak spojenie łonowe boli ze szok, ciezko mi sie chodzi i w luzku przewracać tez ciezko
Mam nadzieje ze to przejdzie ..
A mnie tak spojenie łonowe boli ze szok, ciezko mi sie chodzi i w luzku przewracać tez ciezko
Mam nadzieje ze to przejdzie ..
Myla Novak
No tak kilka razy jakby mi brzuch skocYl chyba mała jest po prostu tyłem orocona
Myla ja moja 2,5 latke przez cala ciaze ledwo czulam. Tak byla obrócona. Ta kopie jak szalona. I pewnie gdybym miała ciaze odwrotnie (tzn dziecko kopiace a potem spokojne) to bym w histerie wpadla. A skoro ja czujesz to jest ok. Poza tym teraz juz ruchy będą inne. Dzidziolki maja coraz mniej miejsca
sataga
uff wreszcie po świętach koniec biegania...
Wracam więc do Was na pełen etat Spróbuję Was jakoś nadrobić ale nie wiem czy dam radę.
Moja mała też wczoraj leniwa była a dzisiaj szaleje przez większość dnia.
Wracam więc do Was na pełen etat Spróbuję Was jakoś nadrobić ale nie wiem czy dam radę.
Moja mała też wczoraj leniwa była a dzisiaj szaleje przez większość dnia.
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Ja juz czuje ze drugie bedzie takie szalone i zywe jak pierwsze ) masakra!!
U mnie to samo, nie da normalnie mi odpoczac. A uwierz że bardziej ruchliwego dziecka jak ALan nie widzialam.
Myla - spokojnie !!!
reklama
Myla, wszystko zależy od ułożenia dziecka. Swoją małą czuje tylko czasami jak się obróci stopami w górę i puka w powłokę brzucha ;-). Czasami jeszcze jak się przewala w środku. Takie ruchy czuje czasami tylko ze 2-3 razy dziennie, w innym dniu z 10-12. Może córa ma dziś ten słabszy dzień :-).
My dziś poszalelismy w Liverpoolu na wyprzedażach, splukalismy się, ale przynajmniej mamy praktycznie całą wyprawkę ciuchowa gotowa, łącznie z pierwszymi trampkami . W Polsce będziemy już pojedyncze rzeczy kupować jeśli czymś zapomnieliśmy.
My dziś poszalelismy w Liverpoolu na wyprzedażach, splukalismy się, ale przynajmniej mamy praktycznie całą wyprawkę ciuchowa gotowa, łącznie z pierwszymi trampkami . W Polsce będziemy już pojedyncze rzeczy kupować jeśli czymś zapomnieliśmy.