reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

dygotkaa ja mam po tysi kocyk carters'a drugi troszke wiekszy pluszowy kupiony na promocji w smyku (ale tego ona nie odda) trzeci baweniany który babcia na szmatach wygrzebała, czwarty biały dzianinowy wziełam od koleżanki i jeszcze mam wełniany taki azurowy. A zeby tego było mało to kupiłam teraz na allegro takie dwa do fotelika kocyki.jpg i chyba dokupie z minky u Kerny. Ale ten to juz wiekszy aby na dłuzej starczył.... nie wspomne o tym ze mam 3 rozki..... chyba juz mam za duzo :)

Załączniki

• kocyki.jpg
    kocyki.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Margo ja lubię ten norweski przysmaki w kształcie choinki, to jest cos boskiego :D życze udane imprezki :D ja jutro do pracy jadę, ale nikogo już tam nie znam, wiec nawet nie ma z kim poplotkować :(

milia chyba rozjaśnie :rofl2:

dygotka fajnie masz z babciami, moja mama to za 9 lat na emeryture pójdzie a teściowej nie dam, bo ona ma podejście takie które mi się nie podoba i tyle.. co do kocyków ja mam 6 po Mateuszku... i szczerze, to za dużo tego, mam duży akrylowy, mniejszy polarowy taki milutki, średni bawelniany , mniejszy welurkowo bawełniany i 2 cienkie, teraz jest szał na minky, sama szyłam z minky apaszki itp. ale nie będe kupowac nic bo te są dobre nic nie zniszczone

Pat TY masz nie dźwigać i leżec, ja nic nie maluje bo ręce w góre jednak to nie jest to co trzeba robić, także wydajemy polecenia :-) u mnie malowanie w sobote

U nas pedzlowal M, ja malowałam rogi, doły itp. Obolala jestem bo jednak od 17-24 ciągle kucanie, wstawanie itp. A pozniej w brzuchu burczalo ze hoho :D

pat ty się tak nie przemęczaj.
Nas czeka przemeblowanie w przyszłym tyg bo Antka łóżko ma przyjechać i musimy wszystko z tego pokoju wynieść żeby tam poskręcać łózko i z powrotem poustawiać komody. plus kanapę przestawić i nasze łózko do spania.

Kurde ile wy kocyków macie. Ja dla Antka miałam i mam dalej jeden gruby taki plus dwa ciensze i tyle. Ale to miałam na zime a na wiosne lato to co trzeba kupic jakąs mgiełke bambusowa czy co ? Myslałam o takim bawełnianym czymś sama nie wiem.

U mnie w rodzinie to same zimorodki a tu wiosenne dziecię się szykuje i zgłupiałam.

Pat, ładnie :)Dziewczyny, naprawdę tyle kocyków trzeba?Ja myslałam, żeby kupić 2 cienkie do domu i 1 cienki do wózka, więc max 3, a potem na zimę dopiero dokupić grubszy.

Pat ładnie to wygląda.

Milia no właśnie jakoś dużo tych kocyków. Ja na zimę miałam 3 a latem to chyba tak dużo nie trzeba. teraz chce kupić jeden taki jakby w wełny nie wiem jak to nazwać. I coś takiego super cienkiego jakiś bambusowy czy coś takiego.

Zaczęłam przeglądać neta i zgłupiałam a myślałam ze wiem wszystko i wszystko mam.

Dygotka, ja myslałam, że zwykłe kocyki polarowe wystarczą... nie wiem, co to jest minky i w ogóle zielona jestem, muszę się dokształcić...

reklama
Kurde ile wy kocyków macie. Ja dla Antka miałam i mam dalej jeden gruby taki plus dwa ciensze i tyle. Ale to miałam na zime a na wiosne lato to co trzeba kupic jakąs mgiełke bambusowa czy co ? Myslałam o takim bawełnianym czymś sama nie wiem.

U mnie w rodzinie to same zimorodki a tu wiosenne dziecię się szykuje i zgłupiałam.
ja w lecie przykrywałam jedynie pieluszka muslinową z ikeowa lub taka duza tetrową. Tyska jest czerwcowa

Do góry