reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

No większość moich koleżanek pracuje i czasu nie maja. Mam dwie na zwolnieniu i widuje się z nimi max raz w tygodniu na kawie bo one daleko ode mnie mieszkają. Asiorek to nie dość ze w ciazy to jeszcze ma czas ale co z tego jak mi spada do Anglii :/

reklama
Olusia barszczyk bym zjadła, możemy sie wymienić ;D

Myla no ale masz ją jeszcze przy sobie ;D

ja zaraz wychodzę, cały czas myśle czy nie za cienko ubrałam dziecko do p-kola :/

Jezu was nadrobić graniczy z cudem - i dal mnie nierealne nawet przy załozeniu ze nie pracyje. Kiedy wy macie czas tyle pisac??????
Któraś (Doliores??) pytałą co kupiłam Tysi, a wiec na chwile obecna moja kruszynka dostanie kuchnie:
232737_0001.jpgoraz zestaw garnków V__AF69(1)[1].jpg i chce jej kupic jeszcze maskotke kotka (ale nie moge znaleźc takiego jak najbardziej realnego) oraz kolejkę (albo bigjongs albo ikea) i to tyle. I tak musze posprzatac zabawki bo połowa sie nie bawi.

Hej was nadrobic graniczy z cudem..

a raczej jest to nierealne :)

i drożdżówek dobrych tu nie ma, w Krakowie lepsze, ale też nie takie jak na północy się robi...:-(

hmm a jakie sie na północy robi?? zapraszam na moje :) ja nie kupuje bo własnie nasze południowe srednio mi smakuja

Pat ale że Z Jana? ;D hehehe ja kupuje różne, najcześciej z Lidla ze słonecznikiem albo coś krojonego z piekarni :p albo sama piekę :tak:
wątpie, żebym się roztyła wazyłam się dzis i uhuhuhuh normalnie mam 0.5 kg więcej niz przed ciażą, szał-ciał..

no ja 1,5....

Kilka gniaztka czy tez wianuszki pycha a u mnie w sklepie to się nazywają Wiktorynka ale klienci i tak proszą gniazdka lub wianki.

jak to wygląda?? bo nie kojarze w ogóle o czym wy mówicie

zjem i kebaba i frytki, i cos zdrowego itp... ;-)ale co tam...

a kebak i frytki niezdrowe?? no cos ty. Popatrz na to inaczej: kebab: mieso opiekane a nie smazone, bardzo zdrowa kapusta zawierajaca mase witamin, sos czosnkowy (czosnek to naturalny antybiotyk) i węglowodany w postaci pszennej bułki bez spulchniaczy.
A frytki to ziemniaki,a ziemniaki zawiraja mase witaminy c :p

teraz jem to co chce, ale są rzeczy których nie lubię i tyle.. u mnie na wsi ( świętokrzyskie ) robi się 10 piętrowe placki, wtf z 6 masami no hardkor.. serio :szok:

nie znosze placków z masami. Bleee, feee i fuj. Nie wiem jak to mozna lubić. U mnie nie porzejda. Na szczescie slubny tez nie lubi wiec nie ma problemów :) Jedyne z masami to torty dla nunu. Ale staram sie robić lekkie i orzeźwiające:
2.jpgDSC_9188.jpgDSC_5357.jpgDSC_5391.jpg

Załączniki

• 232737_0001.jpg
    232737_0001.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 40
  • V__AF69(1)[1].jpg
    V__AF69(1)[1].jpg
    29 KB · Wyświetleń: 38
  • 2.jpg
    2.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC_9188.jpg
    DSC_9188.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC_5357.jpg
    DSC_5357.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC_5391.jpg
    DSC_5391.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 38
Asiulka dobrze ze juz lepiej i ze sie krwiak wchlania. Tyle z tego dobrego ze masz USG czesto;-). Fajnie ze juz takie mocne kopniaki, moje cos od 2 dni cisza prawie.

Myla no cale szczescie ze sie wczoraj dowiedzialas bo dalej bysmy wysluchiwaly. Marcysia wstydnisia:-D

Doli no to wypasiona jestes jak miedza na jesien:-D zreszta juz ci mowilam ze chudzina, po co sie wazylas przeciez jak bylas tak jestes tylko brzuszek rosnie i to pomalu.
Niezle placki sie u ciebie robi:szok:

Karina w koncu i twoj kopie, super :tak:

Olusia
w koncu mozesz jesc normalnie to kozystaj, tyle czasu na tych zupkach jechalas ze najwyzszy czas. Kozystaj.

Milia przeciez mozesz gotowac co chcesz nie musisz tych ciezkich zeczy jesc?!:confused:

Ja znowu do 4 siedzialam obudzilam sie przed 12 poszlam siku i stwierdzilam ze sie jeszcze poloze na chwile i moj dzwonil i mnie obudzil patrze a tu juz 13.30:szok:

Doli nie ma sprawy, mozemy sie wymienic... :tak:za mna chodzi obiad makaron spinaci... chyba musze zrobic bo chcica na maksa... he he

Aylin czyli sama zdrowa zywnosc w kebabie i w frytkach... :tak: wiec moge jesc i jesc..uwielbiam to... a jakis czas temu odkrylam gdzie sa pyszne kebaby u mnie i normalnie jak tam jestem to nie umiem sie oprzec... he he do tego duzo miesa i pyszny sos czosnkowy !! mniam mniam pyyyychotka !!:-)

p.s no no torty super !! sama robilas? a zabawki super ! ;-)

kuklaki
no zupki i kaszki pyszne sa, ale wiadomo nie na dluzsza mete.. no ale gdybym musiala to chyba nie byloby innej opcji... ale teraz czasem tez sobie zjem bo mi smakuje...ale od czasu do czasu... teraz jem inne pysznosci...:tak: normalnie ciesze sie jak dziecko ze moge jesc to co lubilam i juz nie mam takich rewelacji...czasem mam mdlosci wiec wtedy przystopuje sobie i na drugi dzien jest lepiej....

Aylin torty piękne :-) ja jestem zwolenniczką drożdżowych ciastt w ogóle , tak to ja pytałam :-) super kuchnia :-)

Kuklaki ja tych plackow nie jem bo bleee.... jakos nie mogę.. a wazę się średnio 2x w tyg :p takie zboczenie...

Pat Zobacz załącznik 658020
jest pyszny taki mokry ma być bo nie wiem czy to się upiekło ?:D ale patyczek był suchy ;D

reklama
Do góry