reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dobranoc natasza.

Jeszcze ja tu jestem jakby co.
Ale mnie sikanie wzielo chodze co chwile.
Puszczam sobie stare piosenki na you tubie i wpadlam w dobry nastruj.
Znowu pada u mnie.

reklama
Dzięki dzuewczyny. Jakiż przyzwyczaiłam sie do mysli, ze bedzie druga piska i byłabym w szoku jakby jednak sie okazało, ze chłopczyk!

Moja mała cała noc mialczala...nie wyspalam sie z tej okazji. Wychodzi jej albo górna jedynka albo dwójka na dole bo ma dwa bąble spuchniete. Ehh skończy sie pierwsze ząbkowanie to zacznie drugie. Jak narazie trzeciego mi sie odechciało :-D

Nie moge juz zasnac, brzuszkowe oczywiście wierci mi dziury w brzuchu..

Myla a Tobie piske pokazali czy tylko, ze nie wyglada na chłopaka?

Ojj zdrowka Natasza!

Ja jeszcze w tym roku tfu tfu nie chorowałam no z wyjątkiem rota którym mnie córcia poczęstowała :no: Ona sobie pokupala mocniej pare dni a mnie po tygodniu gorączki i wymiotow itd maz zawiózł półprzytomna majacząca do szpitala :confused2:

Dzień doberek

Asior ty mi zasniesz w tej poczekalni albo znowu będziesz gadac bez ładu i składu :D

Lejek nowlasni nie pokazał. Na pierwszym USG w 16 TC powiedział ze widzi dobrze te rejony i na chłopaka mu to wcale nie wygląda ale ze mi jeszcze potwierdzi. Jak zapytalam na ile się może pomylić to mówi 1/10 a drugi raz teraz na polowkowym to było obrócone dupka i mi przełożył USG a jak spytalam jaka płeć to mówi ze zerkajac juz od dołu to nie obstawialby chłopaka .... Także wiesz...

Myla wyobrażam sobie jakiego masz dziś stresa ;-)ale zupełnie niepotrzebnie - będzie dziewucha jak malowana :-)
ja mam stresa jak diabli przed każdą zwykłą wizytą, ale u mnie już płeć się nie zmieni - sikor pół monitora na usg zajmuje :-D

dobranoc Karina ;-)

Myla kciuki !:*

Ja jestem przewsciekla bo przed 8 zadzwonił do mnie kierowca ze on za jakąś godzinę będzie z naroznikiem..a ja sama w domu i pytam czy musi najpierw do mnie to powiedział że tak bo tak ma ustawione meble na busie...ciekawa jestem co by było jakbym była w pracy -_- i M musi sie zwolnić z pracy na godzinę...ale i tak będzie tylko on wiec szybciej się posikamy niż wtargamy ten narożnik na 9 piętro -_-

reklama
Do góry