reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

LuxMed dobra sprawa :) ja przy pierwszej ciąży spotkałam się z lekarką z NFZ i bardzo źle to wspominam...byłam w szoku, że ktoś taki jest lekarzem i to ginekologiem...zero współczucia...a z LM mam spokój :-)

reklama
Doskonale to rozumiem :-) nie potrafię polecić żadnego ginekologa na nfz, trafiłam tylko na tych dla których zawód to męki i katusze ;-) ale jeśli dobrze pamiętam Ailyn wspomniała ze sporą część pensji ucieka do państwa, wiec wypadałoby skorzystać z tego watpliwego udogodnienia :-)

Pat co prawda wolałam poprzeddni -Medicover bo teraz na nowo lekarza wybierac itp. no ale coz, nie narzekam :-) no i odwazyłam się w tej ciąży 1 raz iśc do faceta - w ogóle!!!! tzn jeszcze wizyty nie było :p :p

Ann hej

Ja jakoś od zawsze do facetów chodzę :-D już nie raz słyszałam opinie o niedelikatności kobiet i w sumie raz w najbardziej bolesnej sytuacji przekonałam się o tym na własnej skórze i jednak zostanę wierna facetom :p teraz trafiłam na super lekarza (z początku chciałam uciekać bo taki staruszek) ale okazał się super lekarzem i do tego delikatny w badaniu :)
Ann, niby ta nasza pensja ucieka, ale ta nasza opieka medyczna...ciężko trafić niestety na lekarzy NFZ, którzy są lekarzami z powołania...

U mnie w polaczeniu z zawodem ginekologa slowo lekarka budzi niesmak i lek. Nie liczac pierwszej - dziecięcej super babki reszta pomylila zawod. Brak delikatności, zalatwianie pacjentek po lebkach i byle zakończyć wizyte. Szkoda gadac.
Nie wiem moze ja trafialam na wredne baby ale na,wrednego faceta jeszcze mi sie nie udali natknąć. Mogę mieć inne zastrzeżenia ale mężczyźni są delikatniejsi.
A co do mojego - ma minus. Dostać sie do niego w trybie pilnym graniczy z cudem. Ja zadzwonilam po zrobieniu testu tj 3 sierpnia i termin pierwszej wizyty dostalam na 15.10. Ale mój czar i dar przekonywania pozwolily wynegocjować wcześniejszy termin :)

No właśnie tak to z tymi kobietami jest...niektóre moje koleżanki na myśl o rozebraniu się przed obcym facetem się czerwienią, ale ja sobie tłumaczę, że on w życiu widział już tyle kobiet, że taka ja jedna nie zrobie na nim wrażenia :-D taka praca:-D

Aylin o masakra jakie terminy, ja dlatego też po głębszej analizie wybralam lekarza, który przyjmuje czeście i jest więcej terminów do niego-mam nadzieje, że to nie znaczy, że jest taki beznadziejny :p :p

Pat no różnie z tym, może coś w tym jest faktycznie, babki mają to co my na dole wiec może myśla, że gmerać jak w kurniku mogą :-D a facet wiadomo - nie wie do końca :-D a co jeśli, się rzuca na nas heheheheheheeh:-D:-D

reklama
Do góry