reklama
A
Ann90
Gość
Doskonale to rozumiem :-) nie potrafię polecić żadnego ginekologa na nfz, trafiłam tylko na tych dla których zawód to męki i katusze ;-) ale jeśli dobrze pamiętam Ailyn wspomniała ze sporą część pensji ucieka do państwa, wiec wypadałoby skorzystać z tego watpliwego udogodnienia :-)
Ja jakoś od zawsze do facetów chodzę już nie raz słyszałam opinie o niedelikatności kobiet i w sumie raz w najbardziej bolesnej sytuacji przekonałam się o tym na własnej skórze i jednak zostanę wierna facetom teraz trafiłam na super lekarza (z początku chciałam uciekać bo taki staruszek) ale okazał się super lekarzem i do tego delikatny w badaniu
Ann, niby ta nasza pensja ucieka, ale ta nasza opieka medyczna...ciężko trafić niestety na lekarzy NFZ, którzy są lekarzami z powołania...
Ann, niby ta nasza pensja ucieka, ale ta nasza opieka medyczna...ciężko trafić niestety na lekarzy NFZ, którzy są lekarzami z powołania...
U mnie w polaczeniu z zawodem ginekologa slowo lekarka budzi niesmak i lek. Nie liczac pierwszej - dziecięcej super babki reszta pomylila zawod. Brak delikatności, zalatwianie pacjentek po lebkach i byle zakończyć wizyte. Szkoda gadac.
Nie wiem moze ja trafialam na wredne baby ale na,wrednego faceta jeszcze mi sie nie udali natknąć. Mogę mieć inne zastrzeżenia ale mężczyźni są delikatniejsi.
A co do mojego - ma minus. Dostać sie do niego w trybie pilnym graniczy z cudem. Ja zadzwonilam po zrobieniu testu tj 3 sierpnia i termin pierwszej wizyty dostalam na 15.10. Ale mój czar i dar przekonywania pozwolily wynegocjować wcześniejszy termin
Nie wiem moze ja trafialam na wredne baby ale na,wrednego faceta jeszcze mi sie nie udali natknąć. Mogę mieć inne zastrzeżenia ale mężczyźni są delikatniejsi.
A co do mojego - ma minus. Dostać sie do niego w trybie pilnym graniczy z cudem. Ja zadzwonilam po zrobieniu testu tj 3 sierpnia i termin pierwszej wizyty dostalam na 15.10. Ale mój czar i dar przekonywania pozwolily wynegocjować wcześniejszy termin
No właśnie tak to z tymi kobietami jest...niektóre moje koleżanki na myśl o rozebraniu się przed obcym facetem się czerwienią, ale ja sobie tłumaczę, że on w życiu widział już tyle kobiet, że taka ja jedna nie zrobie na nim wrażenia taka praca
IzaVarsovie
Fanka BB :)
No K
(chyba moj dziec cos chcial wam powiedziec)
(chyba moj dziec cos chcial wam powiedziec)
Ostatnia edycja:
Aylin o masakra jakie terminy, ja dlatego też po głębszej analizie wybralam lekarza, który przyjmuje czeście i jest więcej terminów do niego-mam nadzieje, że to nie znaczy, że jest taki beznadziejny
Pat no różnie z tym, może coś w tym jest faktycznie, babki mają to co my na dole wiec może myśla, że gmerać jak w kurniku mogą a facet wiadomo - nie wie do końca a co jeśli, się rzuca na nas heheheheheheeh
Pat no różnie z tym, może coś w tym jest faktycznie, babki mają to co my na dole wiec może myśla, że gmerać jak w kurniku mogą a facet wiadomo - nie wie do końca a co jeśli, się rzuca na nas heheheheheheeh
reklama
Hej,chcialabym dołączyć do wątku: ) termin z kalkulatorem mam 13.04