reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Milia odpoczywaj. Może jakieś słabsze naczynka Ci tam pękło. Będziew wszyko dobrze! Luteina jest bardzo dobra i pomaga praktycznie od razu. Ja ją trzymam w sypialni i w razie w jest pod ręką.

A u mnie i dobra i zła wiadomość.... ta dobra, a wrecz cudowna jest taka, że córcia mojej kuzynki od czwartku wieczorem jest dołączona od respiratora i oddycha samodzielnie :-D silna z niej dziewczyna - wiedziałam, że da sobie radę :-D
no a druga i za razem mega zła jest taka, że wczoraj wieczorem zmarła moja babcia:-( może nie była jakaś cudowna, ale i tak ryczałam jak wół... masakra! Najgorsze jest to, że myślałam o niej ostatnio i miałam jechać ja odwiedzić, ale zawsze coś a ona mieszkała 60km ode mnie. :wściekła/y: zła jestem na siebie... do tego chyba z tych nerwów i płaczu mój Mikołajek kochany słabiej dziś kopie :-(

Myla wcale Ci się nie dziwię. Ja też bym zbzikowala leżąc w łóżku kolejny dzień... a kawusia w dobrym towarzystwie dopiero pysznie smakuje :tak:

dziś moje maleństwo obchodzi imieninki będąc u mamy w brzuszku.:tak: a za rok już będzie podwójnie świętował ten dzień...

Milia a dużo tej krwi mialas ? Mi gin mówił ze jak są takie kropki to przez kruchość pochwy.

Ja jeszcze 2h na uczelni...mały ciągle kopie i wcale nie pomaga wysiedziec...

magdalena wyrazy wspolczucia z powodu babci
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
Milo slyszec ze z coreczka kuzynki lepiej
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Pat dasz rade... :tak:

Hejka :)
Magdalena przykro mi z powodu babci :( [*]

Ale bardzo sie ciesze ze córci od Twojej kuzynki lepiej ... Naprawdę super wiadomość :tak:

reklama
Do góry