reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Klaudia chyba ta niepewnosc najgorsza. Ale nie ma wyjscia lekarze przeciez wiedza co robia. Badz dobrej mysli.

Olusia jak zwykle znaku zycia nie daje po usg...

Klaudia słoneczko wszystko będzie dobrze, najważniejsze ze jesteś pod opieka specjalistow jutro zobaczą czy leki coś zadziałaly i podejma deyzje. Trzymajie się trzymam xa Was kciuki &&&
Anulka gratuluje zdrowej córeczki:-)

Doli i masz rację olej tesciów:-)

Ja dzis robiłam badania ale nerwy od rana bo nastawilam się ze pojadę w to zimno samochodem a tu dupa..flak na całego a ja dymałam ha autobus a pózniej do miata i mialam 2 godzinny spacer. Sprawdzalam popołudniu wyniki bo bałam się ze będa złe ale na szczęscie bym powiedziala ze sa bardzo dobre, wiec uff odetknełam z ulga
Maly sie wierci jak leże lub siedzę w spokoju to czuje caasem pukniecia ale raczej jest leniwy bo po 23 to nawet na zaczepianie nie reaguje a w nocy spi albo jest na tyle spokojny ze nic nie czuje dopiero tej nocy raz poczulam kopniaka moze mu sie coś przysniło :-)

Karina a jak teściowa? Polepszyla sie sytuacja?
Kciuki za Twoja jutrzejsza wizytę &&&& ja juz powoli zaczynam odliczanie do swojej

Olusia co nic się nie odzywasz po wizycie??

Doli faktycznie powinnaś porządnego kopa dostac aby Ci wszelkiego rodzaju doły przeszly :-)

Chorowitka duuuużo zdrowka

Spokojnej nocki i przyjemnych snow:-)

Wróciłam z mloda z kulek. Nastawilam i ppwiedilam pranie. Ugotowalam zupę na jutro i w przypływie tęsknoty przeniosłam sobie córkę do sypialni. Męża d jutra brak to niech śpi ze mną :)

Ciekawe czy dzisiaj bede spac bo znowu mnie dopadly bezsenne noce.Juz dwa dni nie spie i n jak na razie nie spiaca.

Ja za to obudziłam sie po 5 i juz spać nie moge. A nie odespie bo na drzemkę małej nie bedzie nas w domu a druga wieczorem dopiero. Do tego za godzinke musze juz stawać.

Karina dzisiaj wizyta? Wiesz, ze pytałam ginki o Feindiagnostik i pytam czy płatne a ona do mnie, ze nie...to ja kuz nie wiem. A ostatnia wizytę miałam jako 2sreening wpisane..takze na następnej wizycie spytam lekarza (bo to inny robi) i go nagram normalnie bo im nie wierze! A to ostatnie badanie robiła mi ta moja durna ginka i tak pobierznie, ze niech ją szlag!

Dziewczyny w co sie ubieranie na taki mróz? Ja juz sie nie mieszczę w płaszczyk puchowy a w kurtce mi ziiimno. Czekam na legginsy ocirplane ale chyba dokupie jeszcze rajstopy...wkurza mnie, ze pipke mi zawiewa w kurtce a mieszczę sie tylko w jedna, w sumie to jeszcze w dwie ale druga jest taka cienka z waty..

Ostatnia edycja:
Ja muszę jechać w końcu na badania ale jak słyszę jak wieje na zewnątrz to mi sir bardzo odechciewa :(
Lei ja na szczęście mieszcze się w mojej narciarce wiec w niej chodze... Zobaczymy co później...
No dobra muszę podnieść się z łóżka...:(

Brrr u nas niby -2 ale pizdzi strasznie!

Na szczęście w domu cieplutko mimo, ze nie grzejemy jeszcze. Sąsiedzi robią to za nas :-D Nie wiem czy sie wyrobie zeby teraz sie myć i włosy robic bo o 8 musze po meza jechać i do lekarza go zawieźć. Mała przysypia ale miauczy co chwila i nie wiem czy isc pod prysznic. Brrr jak sibie pomyśle, ze potem musze wyjsć ns dwor :szok:

Aha leżę sobie spokojnie, czekam az mi sie euthyrox przyjmie i mowie do m, ze mi niedobrze, po czym nagle sue zrywam i leeeeecee na kibelek...wracam a moj "Madziu a moze ty w ciazy jesteś?":confused::-D Czy ktos jeszcze z rana wymiotuje? :wściekła/y:

reklama
Dobry :)

Lei tak dzisiaj wizyta , jestem ciekawa czy sie z ginem nie pozabijam lol jak mu powiem ze z ubezpieczalnia rozmawiałam i ze mówili ze placic nie musze a on mi nalicza ...
O 15 mam termin ...

Wymiotów to ja wogule nie mialam ...ale zgaga meczy :(

Ide spac ..Emily dzis do przedszkola pojechała , mam nadzieje ze przetrwa ten dzien :)✊✊✊✊
Nie ze do mnie zadzwonią i powiedzą , weź ja pani odbierz lol :p

Do góry