reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dobry.
Ja dzis z domu,rozlozylo mnie wiec zostalam zeby nie bylo gorzej. *spam* w ruch i herbata z miodem.

Kciuki za wizyty!!

A ja mam pytanie do tych "pocesarkowych". Od dwoch dni bardzo boli mnie w okolicy blizny. Szczegolnie z prawej strony. Tak ze nie moge sie wyprostowac i chodze zgieta w pol. Do lekarza dopiero za 2 tyg. Nie wiem co o tym myslec. To jest jednistajny bol ktory nasila sie przy ruszaniu.
Ma ktoras cos takiego?
Wkrecilam sie w wyrostek. Ale to chyba tak dlugo sie nie rozkreca??

reklama
Wyrostek jak boli to boli raczej tak że od początku do końca mega silny ból. A może blizny bola bo się rozciągają ?

No wlasnie Pat tak mysle ze z wyrostkiem to bol nagly i mocny. Ale zastanawia mnie co to... czy to faktycznie blizna czy cos sie dzieje nuedobrego. Tydzien temu na usg mowila ze wszystko ok.

Tabasia ja w zeszłym roku w lipcu miałam operacje na przepukline pepkowa i mam Blizne mała nad i w pepku no i w środku cos pozszywane bo jednak musieli te powłoki rozlazle zsyc żeby jelitko schować ;) i tez mnie boli to czasem....modle się żeby mi znowu po ciąży nie wylazlo to cholerstwo.

Myla no tez tak przypuszczam. Poobserwuje jeszcze jak nie minie to zapycham do rodzinnego bo innej opcji nie mam..

Aylin a co znacza te wyniki bo ja sie nie znam.... glukoze mam na poczatku stycznia.

Możliwe że blizna się rozciąga i boli... Na wszelki wypadek przy kolejnej wizycie możesz powiedzieć ginowi ;)

Ja wróciłam do domu. W autobusie byłam bliska wymiotów i omdlenia ale na szczęście zwolniło się miejsce siedzące i wytrzymalam.

Od kilku dni na bieliźnie mi się pojawiają kropki z krwi...one są bardziej w śluzie...i nie wiem od czego to...myślicie ze jakieś naczynko mogło tak o peknac ?

Tabasia - i jeszcze czosnek sobie weź.
DAmy rade z ta glukoza. Wypic to jeszcze nie problem bo mozna cytryne wcisnac a na syzbko to nie jest az takie tragiczne - ale potem wytrzymac tam 2 h ;/

.
Mi dzis odbiło- siedze i zajadam sie kiszona kapusta i nie moge przestac, tak mnie do niej ciagnie. Nigdy nie przepadalam za kapusta , a juz z pol kilko zjadlam i ciagle mi sie chce ;/. Do tego jakiegos mega kaca mam .

reklama
Karina kciuki za wizytę, mam nadzieję, że jednak pani w przedszkolu sie ogarnęła i nie będzie do Ciebie wydzwaniać, tylko będzie potrafiła zająć się Emily jak należy :-)

Aylin, faktycznie podwyższony masz cukier, bardzo dobrze, że będziesz pod opieką diabetologa.

Pat, myślę, że to moze być naczynko, ale lepiej byłoby sprawdzić, a kiedy masz wizytę? możesz choć zadzwonić do gina?

Olusia, to kto tam u Ciebie mieszka? :-)

Miłego dnia wszystkim :-)

Ostatnia edycja:
Do góry